Børnefødselsdag med Frosttema

Billeder fra pigernes fødselsdagsfest med Frosttema til den store guldmedalje.

Som I ved, fejrede vi i starten af ugen vores pigers 5 års fødselsdag. Det er jo på mange måder en stor dag, for pigerne ikke mindst fordi de bliver de store i børnehaven og må komme ud på legepladsen uden en voksen! Det er vildt både for dem og for vi forældre – det bliver nok ikke mindre frit fra nu af, og deres sprog og adfærd bærer efterhånden også præg af en stor selvstændighed og vilje.

Frosttemaet lå lige til højrebenet, ja faktisk var det jo nærmest uundgåeligt, hvis jeg nogensinde ville mærke kærligheden fra mine børn igen, så … Frozen it is. Hæng på, nu bliver det vildt.

Børnefødselsdag med FrosttemaBørnefødselsdag med FrosttemaBørnefødselsdag med Frosttema Børnefødselsdag med Frosttema Børnefødselsdag med FrosttemaIMG_4735 Børnefødselsdag med FrosttemaBørnefødselsdag med FrosttemaBørnefødselsdag med FrosttemaIMG_4729IMG_4703 Børnefødselsdag med FrosttemaIMG_4729 Børnefødselsdag med Frosttema Børnefødselsdag med Frosttema Børnefødselsdag med FrosttemaBørnefødselsdag med Frosttema// Okay, så alt var ikke lige vellykket, men I kan da godt se, at det her er Elsa som bollekone ikke??! //

Børnefødselsdag med Frosttema

Billederne taler for sig selv – 2 dages Frostfest blev afviklet med glade og trætte børn, forældre og katte som følge. Hold op det var sjovt at gå all in på det forbandede Frosttema, men det var nu lige så dejligt at få det hele afsluttet igen.

Jeg følger op med et indlæg med lidt flere detaljer til forberedelse af kagen, snefnugs-snacks, smeltet Olaf, Arndals isdrinks og smores – i det tilfælde at I sidder nogle derude, som også skal holde Frosttema til en børnefødselsdag. Rigtig god søndag aften til jer, klem fra Dorte ♥

English recap: My girls turned 5 years and had a big Frozen theme party – twice! It went great but we have been very very tired ever since. 

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se også mit indlæg om planlægning af sidste års børnefødselsdag her

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

 1. 31. maj 2015 / 21:02

  Congrats with your daughter. You did a great job! Great styling 😉 The marshmallow snowman I made last year for Jack (for school). They look cute.

  Kind regards,

  Stephanie
  Coos-je Nordic Living

 2. 2. juni 2015 / 13:06

  Jeg døde næsten da jeg så den smeltede Olaf ;0)
  – genialt udført Dorte – kan du holde min fødselsdag ligesådan xox

  • 4. juni 2015 / 20:46

   Jamen det kan jeg slet ikke tage æren for søde Anya, jeg har hapset ideen direkte fra Pinterest, men jeg faldt jo også pladask for den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.