Børnetøj fra californiske Rylee & Cru

Jeg har absolut en svaghed for børnetøj, ikke mindst når det præsenteres smukt. Her er børnetøj med et grafisk præg, som i den grad flår benene væk under mig med både stilen og billederne i lookbook’en.

Jeg er på halen af begejstring over de fine lookbookbilleder fra Rylee & Cru.

Kollektionen er produceret lokalt i Californien, hvor illustrator Kelli Murray bor med sin familie. Måske ringer der en bjælde, når du hører navnet, men hvis ikke kan jeg fortælle at Kelli Murray er illustratoren bag mange fine streger, som du måske vil genkende fra blogs og Instagram. Hun findes også bag Instagramprofilen @kelli_murray.

Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billederRylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billederRylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder Rylee & Cru // Børnetøj og smukke billeder

Se hele kollektionen hos Rylee & Cru.

Jeg ved ikke engang om der sendes til Danmark eller om kvaliteten er god. Jeg faldt bare pladask for de smukke billeder, som jeg var nødt til at dele med jer ♥

English recap: I don’t really know the brand Rylee & Cru, but I do recignize the feel good mood in these pictures – I just had to share the Joy with you guys

……………

LINKS & CREDITS:
Photos via Rylee & Cru
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Vil du se mere børnemode, så kig her

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.