Udgivet i 5 kommentarer

En rigtig tudemor

Ja det er mig, vi taler om – en rigtig tudemor. Har altid haft let til tårer, men siden jeg blev gravid dengang for snart seks år siden er det som om vanddepoterne er blevet fyldt ekstra meget op, for der skal altså ingenting til. Synet af børn, der går Lucia, og det behøver ikke involvere mine egne i øvrigt, men også titelmelodier på Ramasjang (verdens mindste kongerige skovler benene væk under mig disse dage, men også Sofus slutsangen er vanskelig at komme igennem). 

Idag kom tårekanalerne på prøve, da børnehavevennerne kom til fødselsdagsfest. Der er noget ekstra fint ved at se sine børn med deres venner. Festen gik så fint, men vi er trætte nu, så jeg tager en fridag fra blog og arbejde i dag. Vi skal bare være sammen og være langsomme nemlig. 

Nyd dagen derude, klem fra Dorte   
 
  

5 tanker om “En rigtig tudemor

 1. 🙂 Det kender jeg godt. Og det er en god ting. Meget sund for ens børn at opleve (selvom de også synes man er lidt pinlig).

  Kh
  Anna

  1. Ja, er helt enig – vi taler ret meget om dengang mor græd i biografen, fordi nissen skulle forlade familien og rejse hjem. Det kunne de slet ikke forstå – den skulle jeg hjem 😉

 2. Tillykke med pigerne :0)
  Ja jeg er også blevet en tudemarie efter jeg er blevet mor haha..

 3. Tillykke med dine smukke piger Dorte! Håber I havde en dejlig dag!

 4. Tillykke med de 2 små store piger. Jeg har altid haft let til tårer hvis jeg så en god film etc, men det er helt galt nu efter jeg har fået børn. Helt galt…. Ha ha – men der er så meget man bliver glad af – og rørt, jeg syntes det er helt i orden at være en tudemor – det er min mor og hendes mor også 🙂 Ha en dejlig fridag xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.