fbpx

Familievenlig restaurant i København

I får lige en anbefaling med på vejen i dag. Jeg besøgte for nogle dage siden Toldboden, en rastaurant ved Københavns havn, som viste sig at være en familievenlig ramme med skøn stemning.

Forleden var jeg inviteret til at et presseevent på Toldboden i København. Det var en af de dage, hvor alt gik galt med den offentlige trafik, så turen derhen var mildest talt ikke en fornøjelse, og jeg nåede da et par gange undervejs at tænke en knap så positiv tanke om valget af lokation.

Det var jo uberettiget, ikke mindst fordi, jeg ikke kendte stedet, men på de sidste 100 meter hen mod indgangspartiet mildnede mit sind ds også. Her er jo skønt! Vi befinder os ved havekanten til Københavns havn, lige bag Kastellet og med Kongeskibet som primær udsigt. Det store industrielle rum er indrettet smagfuldt og rustikt med kæmpe store sprossede panoramavinduer mod havnen.

Familievenlig restaurant i København Familievenlig restaurant i København Familievenlig restaurant i København Familievenlig restaurant i København Familievenlig restaurant i København Familievenlig restaurant i København

Scenen er sat med rå, lange plankeborde, fiskerlejdestemning med redningsringe, fiskenet og skibstønder og lune, langhårede dyreskind, man kan sidde og varme sig på.

Beliggenheden er perfekt til en familietur, da der er gåafstand til Langelinie, hvor blandt andet Den Lille Havfrue kan ses, men også Kastellet lægger op til et god spadseretur med ungerne. Slut af på Toldboden, hvor du både kan få en omgang gedigen Fish’n’chips eller store friskbagte vafler. Begge dele har jeg endnu til gode, men jeg tror, det skal lægges i kalenderen snart.

Toldboden har næsten en udenlandsk stemning over sig, samtidig med at man synes rammerne virker meget nordiske – ved du, hvad jeg mener? ♥

English recap: I went to Toldboden, situated at the habour of Copenhagen, with the Royal Ship just outside the window. It turned out to be the perfect setting for a family trip, and I definately have to try the Fish’n’chips some day soon.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on Bloglovin, Facebook, Instagram and Pinterest

Find flere spisesteder, jeg anbefaler  

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.