Smuk serie havemøbler

Havemøbler kan være en dyr investering, men det er faktisk muligt at finde havemøbler på budget – oven i købet pæne havemøbler.

Sidste uge delte jeg inspiration til opdækningen af et sommerligt bord (her), og denne uge vil jeg vise jer en serie fra Ikea, som jeg har forelsket mig. Synes faktisk, vi trænger gevaldigt til nye møbler på terrassen, når jeg lige tænker over det, så måske man skulle overveje at investere i disse?

Smukke havemøbler på budget
Smukke havemøbler på budgetMøblerne er fra Ikea, serien hedder VINDALSÖ og den er udført i et rustfrit stel af aluminium, som ikke kræver vedligeholdelse. Det mørke træ er eukalyptustræ, som har fået en bejdse, der beskytter træet mod det skandinaviske vejr. Jeg er vild med det mørke træ kombineret med det hvidmalede stål – endnu mere, så er jeg vild med serveringsvognen. Hold nu op, den er fin og den skal altså bo på min terrasse i år – så er det sagt.

Find info og priser hos Ikea.

Jeg har jo varslet et par give aways mere i forbindelse med bloggens fødselsdag, og den næste er lige på trapperne – den er virkelig lækker, så hold øje med bloggen de kommende dage ♥

English recap: I am in love with the VINDALSÖ series from Ikea made from aluminum and eucalyptus tree. That cart… oh my, it’s gorgeous.

……………

LINKS & CREDITS
Photos via Ikea

Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere inspiration til udelivet

Smukke havemøbler på budget Smukke havemøbler på budget Smukke havemøbler på budgetSmukke havemøbler på budget

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.