Udgivet i 3 kommentarer

I maj vil jeg gerne…

April fløj lidt ud af hænderne på mig, så jeg prøver at sætte farten lidt ned, så jeg får det hele af maj med. Maj er en fantastisk måned af mange gode grunde, men en af dem er jo foråret.

April var sådan set en dejlig måned med mange gode oplevelser, bl.a. denne tur, og selvom jeg egentlig startede måneden med et lidt træls humør, så reddede jeg måneden i land med en ide, som jeg knokler hårdt på at gøre til virkelighed.  Kryds fingre for mig, så er du virkelig sød.

IMG_8261.JPG Maj er i gang, og det er tilfældigvis en af mine favoritmåneder. Den 25. maj er en stor dag i vores familie – ikke alene har mine piger fødselsdag den dag, men det har min nevø også, og datoen markerer samtidig min fars exits fra denne verden. Det er følelsesmæssigt større, end hvad jeg kan rumme, så hvert år oplever jeg dagen som grådlabil, men mest på en positiv måde. Tænk hvor vildt det er, at mine piger valgte at komme til verden på præcis den dato, som min far 2 år før havde forladt den. Bare ved at skrive det her, sidder jeg med kuldegysninger.

Nå, men listen over ting, jeg vil hygge mig med i maj, ser sådan her ud:

  • Kostændringer – jeg har endnu ikke fundet den rette formel mellem kostplanen og den glutenfri kost, men jeg er godt på vej ind i nogle rutiner, som fungerer. Kan se det en lille bitte smule på maven, men kun lidt…
  • Plante ud – haven skal ekviperes med vækstkasser, så tomatplanten, gulerødderne og de andre grønne sager kan komme ud. Det er lykkes mig at slå mine ellers så fine spirer ihjel, men jeg har jo frø til en omgang mere – fy Dorte!
  • Planlægge Frost-fest for både familien og børnehaven – jep, du læste rigtigt, og det er vist ikke nogen overraskelse, at både Olaf, Elsa og Anna indgår i en pigefødselsdag anno 2015
  • Løbe en tur eller to før Feminas kvindeløb den 17. maj, som jeg har besluttet at piske mig selv igennem – heldigvis med support og selskab fra min super-løber-veninde. Hun ved det ikke, men hun kommer til at bære mig de sidste 2,5 kilometer
  • Lave en lækker mynthe-sirup, som jeg har fundet ud af er en mangelvare i mit køkken – til drinks, desserter og hjemmelavet isthe
  • I Tivoli med manden og børnene – så lugter det jo af sommer, og vi elsker en tur i Tivoli – alene Rasmus Klump legepladsen kan trække os derind

IMG_4055// Vi har lavet Elsa-kjoler som invitationer – pigerne hjalp med at klippe ud, lime og drysse kunstig sne på kjolen //

Jeg har et par hængepartier, bl.a. en vinder af de lækre dyner og puder fra Auping. Jeg har ladet skæbnen råde og trukket en vinder, som blev den utroligt heldige Helle Dreier, som jeg allerede har sendt en mail til. Til jer andre skal I høre en stor og varm tak for jeres interesse for Auping – husk at sprede den gode historie om Aupings bæredygtighedstiltag. Der er så mange både forbrugere og virksomheder, som kan lære af det ♥

English recap: This is my wish list for May where my sweethearts will turn 5 years old – of course a Frost theme party awaits

…………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere af mine månedsmilepæle

3 tanker om “I maj vil jeg gerne…

  1. Myntesiruppen glæder jeg mig til opskrift på. 🙂 Det lyder så skønt, og det er en oplagt gave til en god veninde. 🙂

    1. Jamen jeg skal prøve at huske at dele den – hvis altså den bliver vellykket 🙂 Kh Dorte

  2. Kære Dorte. jeg blev så glad for den “vindermail”. Glæder mig til weekenden hvor auping dyner og puder allerede skulle være fremme. Tusinde tak. Kh Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.