Inspiration til kreative projekter med børnene

Her er lidt inspiration til kreative projekter med børnene, som er nemme at lave og fine at gemme for en rum tid. 

I dag står den på biltur og børnefødselsdag på Fyn. Vi har pakket massevis af drengegaver ind, bagt kage og rørt frosting op, og pigerne er utålmodige i sædvanlige lørdagsstil – hvorfor er det altid sådan om lørdagen? Er det noget med træthed efter en lang uge eller hvad?

Jeg er faldet pladask for det sjove papkamera, som pigen her holder i kataloget hos Milk Copenhagen. Det kan man da snildt lave sammen med børnene, hva? Jeg fik lyst til finde flere ideer til kreative projekter til børn, og vupti, de har jo også lavet sjove makser – hvis man da kan kalde dem det?

Inspiration til kreative projekter med børneneInspiration til kreative projekter med børnene Inspiration til kreative projekter med børnene Inspiration til kreative projekter med børnene

Ja okay, det sidste billede bliver næppe til et kreaprojekt herhjemme, selvom mine øjne i den grad behages ved synet af de blå pap-palmeblade. Ret fint hva?!

Vil du kaste dig ud i masken, så pust en stor ballon op og bind knude på den. Læg papmaché uden på ballonen i flere lag og byg ører som også sættes på. Brug pap eller karton til at forme ørerne og lad masken tørre helt. Når den er tør, skæres bunden af, så der bliver et hul og masken males fin.

Hos Milk får du i øvrigt 25% rabat på alt på shoppen – tilbudet gælder til og med søndag den 10. maj, så skynd dig forbi og lur på de fine sager. Jeg har et godt øje til denne, disse og denne ♥

…………………

LINKS & CREDITS:
Photos via Milk Copenhagen
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se DIY’s her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.