Kristi Himmelfartsdag i Vejby Strand

Kristi Himmelfarts-hilsen fra Vejby Strand, hvor jeg vist gik lidt amok med kameraet.

I går besluttede vi impulsivt at køre til Nordsjælland for at besøge min mor og hendes kærlighed i sommerhuset i Vejby Strand. Det passede perfekt med en times tid i bilen efter pigerne havde brændt krudtet af på hvert deres legebesøg, så vi kunne køre i stilhed, manden og jeg, mens de hvilede sig.

Vejret var klart, solrigt, men også friskt, så det passede med en spadseretur til stranden og lidt grøftekantsblomsterplukning. Der er billedspam til dig, som har lyst…

Vejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte Bak Vejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte Bak Vejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte BakVejby Strand Kristi Himmelfart copyright Dorte Bak

I dag står den på lidt arbejde for mit vedkommende, dog bliver det en kort arbejdsdag, fordi Freja og jeg har aftalt at tage til byen sammen – bare os to. Vi øver os i at hygge med et barn ad gangen – det har vi aldrig været rigtigt gode til, men vi har fået øjnene op for, hvor hyggeligt det er, og hvor godt pigerne har af det.

Hvorfra mon du hviler dine himmelfartsstænger, og er der dømt fridag for dig? ♥

English recap: yesterday was a holiday in Denmark and we spend it in Vejby Strand  with relaxation, cake and a lovely walk to the beach.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Der er meget mere sommer på bloggen her

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.