Nyt arbejdsliv forude

Jeg har igen udsigt til et arbejdsliv, og har taget en lidt vild beslutning, som gør at vi kan lægge puslespillet på en ny måde.

Jeg brygger på en plan, som vil ændre min hverdag og mit arbejdsliv. En plan, som begynder at tage rigtig meget form, som føles aldeles rigtig på så mange niveauer at jeg slet ikke forstår, at det først er nu, jeg bliver opmærksom på denne brik. Den har ligget lige for, og alligevel har jeg glemt send eksistens.

Som du måske husker, skrev jeg for lidt over et år siden om vores ændring af hverdagen, og jeg kan bare sige, at hver dag siden, har været en positiv understregelse af, hvor rigtigt det var for os. Inden længe kan jeg løfte sløret helt for, hvad jeg skal lave fremover, men hvis du følger med på Pinterest, har du måske et godt gæt på , hvad det har at gøre med …

Skærmbillede 2015-05-11 09.25.30

I har været utroligt støttende og opmuntrende det seneste år, hvor mit karriereliv har taget en drejning, der har givet mig mere fokus til familien. Det har betydet rigtig meget for mig, og jeres kommentarer har gjort indtryk. Jeg har, i slipstrømmen på jeres positive tilkendegivelser, indset, at det ikke er mig, som mangler et gen, når jeg foretrækker at lægge puslespillet anderledes, derimod et ønske som rigtig mange (kvinder) går rundt med. Nu gør jeg det, lægger brikkerne helt anderledes, og jeg håber, I vil vise lige så stor opbakning, når jeg endelig kan fortælle jer, hvad det indebærer. Meget snart, det lover jeg ♥

English recap: I am making plan for my future work life and it certainly has to do with all my latest pins on Pinterest. Soon I hope to be able to reveal to you what my exact plans are and when I do I hope to feel your support 

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

5 Comments

 1. 12. maj 2015 / 8:07

  Så spændende Dorte – good luck <3

 2. 12. maj 2015 / 10:37

  Det lyder spændende, al mulig held og lykke! Det er i hvert fald noget vældig lækker inspiration, du har samlet dig.

 3. Jette Gad
  12. maj 2015 / 19:00

  Så spændende at følge din og din families rejse… Ønsker jer alt det bedste og glæder mig til at følge med..

 4. katja Astrup
  12. maj 2015 / 22:07

  Så Spændende… Held og lykke :0)

 5. 19. maj 2015 / 12:36

  Har du afsløret det næste skridt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.