Sommerkjole og sandaler med bling

En snak om klædelighed versus komfort, når jeg viser min nye kjole og mine nye sandaler frem.

En kjole og et par sandaler har fundet vej til min garderobe. Begge dele ligger lunt i svinget i forhold til at blive en vaskeægte sæsonfavorit, så nu mangler vi ligesom bare sommeren (hvor fanden bliver den af??)

Nå men kjolen, som er fra H&M, er en lidt sjov sag, som på en eller anden måde virker utroligt gammeldags, men alligevel helt rigtig. Jeg tror faktisk ikke, jeg synes den klæder mig specielt, men alligevel føler jeg mig hjemme i den, så den får lov at blive. Alt skal jo ikke handle om, hvor vidt man ligner modellen, vel?

IMG_4802IMG_4805 IMG_4809IMG_8937.JPGIMG_8967.JPGIMG_8969.JPG
På højre arm bor et fint armbånd med hvid emaljepynt, og det har boet der non stop i godt en uge. Det er naturligvis endnu et fint smykke fra Enamel Copenhagen, og hvis du er hurtig på tasterne, kan du lige akkurat nå at deltage i give away’en om 2000,- kr. til Enamels webshop. Deltag her – det er sidste chance i dag.

Skoene skal I lige se lidt nærmere på, for de er faktisk temmelig fine med store bling-similisten, chunky hvide såler og lys kærnelæder. De tabte godt nok en sten allerede første dag, så køber du dem, kan jeg anbefale en gennemgang af stenene, før du tager dem i brug – eventuelt give dem en gang superlim, men fed, det er de, og prisen er mere end rimelig. De er fra H&M, og jeg ville egentlig linke til dem, men jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden længere, så måske er de allerede udsolgt?

Senere i dag får I en masse billeder fra pigernes Frost-fødselsdag, og selv har jeg travlt med udsalget for Black Swan. Du kan stadig nå at følge med, og jeg har blandt andet også lagt stangvarer op på Facebookgruppen. Følg med her ♥

English recap: New in from H&M: Shoes and dress to wear all through the summer

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg om min stil og anden inspiration

 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 2. juni 2015 / 13:03

    Nice outfit – jeg er ikke en kjole pige, men elsker den på dig – og så er sandalerne skønne. Knus og vi ses måske snart xox

    • 4. juni 2015 / 20:47

      Tusind tak kære du – jeg er vild med sandalerne – og kjolen er jeg vil med at have på – men jeg er ikke vild med hvordan jeg ser ud i den. Det går an, if you know what I mean? 😉 klem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.