0
Dame-halløj

Vind smykkegavekort på 2000 kr.

Smykker kan man aldrig få for mange af, så gavekortet på 2000,- kroner til Enamel Copenhagen skal nok falde i god jord hos dig, som bliver den heldige vinder.

I forbindelse med bloggens fødselsdag bringer jeg endnu en fantastisk give away. Sponsoren er danske Enamel Copenhagen, som gennem flere år har vundet stor popularitet med sine emaljesmykker, som du selv kan bygge med præcis dine farvefavoritter. Emaljen er stadig hovedperson i Enamels kollektioner, men den har fået nyt udtryk gennem tiden, ligesom der er kommet flere styles til i sortimentet.

Personligt tror jeg, at smykkerne klarer sig så godt i et ellers konkurrencepræget marked, fordi materialesammensætningen er lidt sin egen. Midt i en tid, hvor alt skal være ædelt, oxideret punk-inspireret og råt, kan Enamel lidt af det hele ved at være et sammensmeltet univers, der mest forbliver feminint og enkelt. Jeg kan lide det, så er det sagt. Enamel Copenhagen forhandles blandt andet i Illums Bolighus og Magasin, og priserne er ganske fornuftige.

2015-05-15 09.43.12 2015-05-15 08.57.00// Coin-armbåndet i sterlingsølv og Cirkel-armbåndet i forgyldt sterlingsølv er blevet et par armbånd, som bor fast på min arm. Jeg elsker det spinkle look og kombinationen af guld og mørk sølv //

2015-05-17 07.38.23// Jeg har kastet min kærlighed på Simple-ringene og bruger dem på alle mulige måder //

Deltag og vind

Vind et gavekort til en værdi á 2000,- kr. til Enamels webshop, hvor du selv kan sammensætte dine favoritsmykker. For at deltage skal du i kommentarfeltet fortælle mig, hvilket smykke fra webshoppen, som dine øjne mest glædes ved. Gå til webshoppen her. Jeg glæder mig til at se, hvilke smykker, I bedst kan lide.

Sidste chance for at deltage er søndag den 31. Maj, og jeg giver direkte besked til vinderen med en mail i løbet af et par dage – hyg jer derude ♥

English recap: Give away – win gift certificate for danish jewelry brand Enamel Copenhagen. Leave a comment telling me which piece from the webshop you mostly feel attracted to.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget udgives i samarbejde med Enamel Copenhagen

IMG_8721.JPGIMG_8679.JPGIMG_8629.JPG

Du kunne også være interesseret i

177 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.