Vinderen af et gavekort til Cahetu og en rabatkode til jer andre

Jeg har fundet en vinder af gavekortet til skønne, inspirerende Cahetu, og så har jeg en ekstra lille gave til jer, som ikke vandt. 

I var rigtig mange, der viste interesse for webshoppen Cahetu, og der var også en del sammenfald i, hvilke ønsker I havde. F.eks. blev det tydeligt for mig, at jeg ikke er alene om at ønske mig brevvægte fra Nynne Rosenvinge, ligesom Hay, Kähler, Kreafunk og Aiayu var nævnt ofte. TAK for jeres interesse og deltagelse.

IMG_8166.JPG

Ekstra gave til alle

Jeg kan ikke udtrække alle som vindere, men jeg kan give jer en anden gave, og det er præcis, hvad jeg har besluttet (i samarbejde med Cahetu selvfølgelig). Fra i dag og frem til og med mandag den 11. maj får du 10% på din ordre hos Cahetu* ved at benytte rabatkoden “bybak”.

* Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer

Vinderen

Vinderen blev fundet ved hjælp af random.org, og det blev Helle, som skrev:

“Jeg handler også hos Cahetu af samme årsager og ikke mindst deres enormt søde og venlige kundeservice!
Jeg blev meget overrasket over deres service – en meget meget positiv oplevelse, selvom jeg efterhånden synes at der ydes god service mange steder, så blev jeg alligevel imponeret hos Cahetu.
Lige nu sparer jeg sammen til et Hay DLM og sengetøj fra Cam Cam, så hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg bruge pengene til det”.

Helle får en mail fra mig i løbet af i dag, og senere på dagen har jeg inspiration til opdækning af et hyggeligt, fint sommerbord både ude og inde.

Jeg håber ikke, I er trætte af give aways? Jeg har nemlig et par lækre præmier mere i ærmet, før fødselsdagsfejringen kan slutte, dog venter jeg lige lidt med at lancere den næste, så jeg kan fokusere på et par andre historier i mellemtiden. Dem vil I jo også gerne læse, ikke? ♥

English recap: I drew a winner of a gift certificate and also I have a discount code for you if you shop at Cahetu no later than monday may 11th. Use the code bybak at check out.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via Cahetu
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Find designindlæg på bloggen

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.