Udgivet i 2 kommentarer

Boost mor-strandlokket med en badedragt

Om at acceptere kroppen, som forandrer sig, når man bliver mor, men også om at booste strand-mor-looket med en badedragt – næsten lige meget hvilken stil, man er til.

Let’s face it, de fleste af os ligner vist ikke badetøjsmodeller, så jeg gætter på, at jeg ikke er den eneste, som ikke ligefrem spankulerer ufortrødent rundt i bikini på ferien? Altså jeg bruger bestemt bikini, men jeg har det ikke skide fantastisk med at vise maven frem efter en tvillingegraviditet.

Hvis du ikke føler for at hoppe rundt efter afkommet iført bikini, så er det jo perfekt at badedragten er kommet på mode igen, hvilket betyder, at udvalget er større og sjovere, end det var for bare nogle år siden. På min tur rundt på nettet har jeg kigget i forskellige retninger, og disse nedenfor er mine favoritter – jeg har især 3 favoritter, måske du kan gætte hvilke? Det skal siges, at de ikke alle vil være lige flatterende til mig, men jeg havde alligevel lyst til at vise jer det brede udvalg – vi er jo alle forskellige, og det kan jo være, at du finder lige den, du ikke vidste, du manglede.

Badedragt// 1 (pris 529,-) / 2 (pris 380,-) / 3 (pris 304,-) / 4 (pris 312,-) / 5 (pris 999,-) / 6 (pris 1099,-) / 7 (pris 959,-) / 8 (pris 319,-) / 9 (pris 399,-) / 10 (pris 799,-) / 11 (pris 958,-) / 12 (pris 469,-)13 (pris 249,-) //

Jeg er tosset og vild med den blomstrede, men den fine fra Ralph Lauren spøger også. Nummer 2 har jeg decideret kig på, mens jeg efter et par ugers overvejelse har konstateret af den blå med skørtet trods alt ikke er mig. Det ender jo med, at jeg ikke når at beslutte mig før ferien, for tiden er godt nok ved at løbe fra mig med nu kun halvanden uge til afrejse.

Jeg er nok til begge dele – altså bikini og badedragt, fordi i virkeligheden vil jeg helst have lidt farve på maven også. Det er lidt som om, jeg synes lidt bedre om den, når den er brun i stedet for bleg. Hvad med jer, som læser med – er der bikini eller badedragt i jeres kuffert? ♥

English recap: I love how popular the one piece swimwear has become, bacause the selection automatically gets broader. These are some favorites among the many I’ve been looking at the past fe’e weeks. Do you prefer one piece or the bikini?

………………

LINKS & CREDITS
Graphic work by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Vil du have mere stilinspiration, så kig her

2 tanker om “Boost mor-strandlokket med en badedragt

  1. Jeg kører også både og stilen – synes det er dejligt med sol på maven men nogle dage er det bare rarere at kunne gemme den der mave en smule væk 😉 og så kan jeg nu konstatere at jeg har forelsket mig i nr 7 – så den skal der vist kigges lidt nærmere på 😉

    1. Nummer 7 er også et godt bud – ønsker dig en god sommer, om det bliver i bikini eller dragt 😉 Klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.