Hverdagslykkebidder og en vinder af smykkegavekortet

En smukt dekoreret cykel, børn med nål og tråd, en personlig debut og bare ben. Det er bare nogle af de små lykkestunder, som jeg ønsker at fastholde i denne uges omgang af “hverdagslykke”.

Hejsa lørdag og solskin! Nyder I weekenden derude? I går fejrede vi både Fars Dag, Grundlovsdag, men også min mor og hendes kærlighedsven blev fejret, da de begge har fødselsdag disse dage. Jeg tænker, at jeg da lige så godt kan smide topping på og annoncere den meget heldige vinder af gavekortet på 2000,- kr. til Enamel Copenhagen, nu hvor fejringen alligevel ikke kan blive meget vildere. Men først deler jeg et par hverdagsglimt, jeg vil fastholde…

hverdagslykke// Lykken er at få øje på sådan en fin cykel i Holbergsgade … Jeg har lidt en svaghed for cykler i bymiljøet, og har lavet et hashtag på Instagram, hvor jeg gemmer dem. Se under #dortesbicyclelove //

hverdagslykke// Jeg sov længe i går morges, så da jeg endelig stavrede ned ad trappen, var solen ikke bare stået op, men væltede ind ad alle vinduer og sprækker. Tak for det! //

hverdagslykke// Jeg har glædet mig ekstra meget over den store interesse for Enamel Copenhagen. Et smykkegavekort på 2000,- kr. er tydeligvis noget, I kan lide, hva?! Jeg kan desværre ikke trække mere end en vinder, og med hjælp fra random.org, peger pilen altså på Nanna Julie, som især kunne lide armbåndet med cirkel mint dot. Nanna Julie får en mail fra mig og et stort tillykke. TAK til jer alle sammen for at vise interesse for smykkerne //

hverdagslykke// Min fryser er fuld af mynteisterninger til at peppe mit vand op – eller til mojitos – både disse eller de alkoholfri. Det er et hit!//

IMG_9091.JPG// Jeg fandt endelig en have, jeg kunne plyndre (med tilladelse) for syrener. Jeg er dybt misundelig på jer, som har syrener i haven, og jeg tilstår gerne, at jeg flere gange har overvejet at gå aftentur med en saks i lommen, så man lige kunne komme til at låne et par grene… men jeg kan jo ikke få mig selv til det, når det kommer til stykket. Jeg er for bangebuks! Disse er fra haven i sommerhuset hos min mor og hendes kærlighedsven, og jeg siger lykkeligt tak for dem //

hverdagslykke// Jeg ville egentlig have taget pigerne med ind i Kongens Have og se gratis dukketeater, men forskellige omstændigheder gjorde, at det ikke kunne lade sig gøre. I stedet gik vi hjem og fandt nål og tråd frem, så pigerne kunne prøve at sy. De var gode til det! Og vi lavede dyne, pude og pyntede en tændstikæske med fint papir. Kan I se, hvem det er? //

hverdagslykke// Et gammelt billede af Rundetårn har fundet vej til mit søm ved min arbejdsplads. Det er oldgammelt og jeg har følelser for det, selvom jeg faktisk ikke aner, hvor jeg har det fra – måske fra min far? I hvert fald klæder det min væg, og gør mig glad //

hverdagslykke// Temmelig glad blev jeg også over at se mine billeder og tekst som en boligreportage i Boligcious Lookbook. Man kan vel kalde det min debut som boligfotograf, og selvom jeg sagtens kan finde ting, jeg ville ændre lidt ved, (man er vel sin egen hårdeste kritiker??!), så er jeg grundlæggende super tilfreds og stolt. Se hele artiklen her (fra side 73) //

Som I ser, har det været en dejlig uge, fyldt ud af små skønhedsglimt af forskellig slags, og ugen er ikke engang slut endnu. I aften fejrer vi en kær veninde, som fylder 40 år, så stilletterne skal støves af og min mand og jeg skal flette fingre ♥

English recap: Captions of everyday happiness from my week. I debuted as a home photographer in the danish online mag Boligcious Lookbook, I taught my girls to sew and fell in love with a bicycle

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Vil du se flere lykkestunder, så klik her

Follow:
0
Share:

3 Comments

  1. Marlene Høj
    7. juni 2015 / 7:30

    Skønne billeder 🙂
    Tillykke til heldige Nanna Julie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));