I juni måned vil jeg…

Endelig kan jeg løfte sløret for, hvad jeg skal til at arbejde med, og så deler jeg en liste over ting, jeg håber at nå i løbet af juni…

Farvel og tak til skønne maj og goddag til kolde og regnfulde juni! Vi har haft gang i brændeovnen igen, selvom det lyder helt tosset, men ved I hvad?! Jeg hader at fryse – basta og slut.

Maj bød på solo-date med min Freja, smukke stunder udendørs med kig til strand og himmel, træer i blomst, balletpiger, læskende drikke med mynte, pigernes fødselsdag, familiemiddag på spritny restaurant på Amager, en gennemført 5 kilometer og meget meget mere. Det var skønt var det, så lad os sammen krydse fingrene for at solen snart titter frem fra sit skjul, så vi kan få mere af den slags.

IMG_8835.JPG

I dag skriver vi så 1. juni og minsandten om ikke solen bare en gang imellem titter frem – jeg har da ført en telefonsamtale på terrassen i hvert fald, men mest sidder jeg altså her ved skærmen og fryser lidt. Med en klar forventning om at juni kommer efter det på vejrfronten, så vil jeg prøve at nå følgende den kommende måned:

 • På date med min kære mand, og gerne siddende på byens tage i et bæredygtigt univers
 • Have gang i hjemme-studierne så jeg kan få styr på et par italienske gloser før vores drømmelækre sommerferie
 • Gøre en tur ud af det her med manden og børnene – helst en dag, hvor det er godt vejr, men vi har allerede nu mangel på ledige dage i juni!!
 • Hive symaskinen frem og få produceret lidt – har købt fint stof til en sommerbluse til mig selv, og har en stak leggins til pigerne, som skal sys sammen
 • Dele et blomstrende indlæg med jer – har samlet så mange billeder sammen med blomsterglæde, at jeg lige så godt kan dele ud af det, ikke?!
 • Afsløre den allersidste fødselsdags-give away for jer – det er verdens længste blogfødselsdag, I know, men den sidste præmie er altså også super god
 • Bage glutenfri kammerjunkere og biscotti
 • Købe små, hyggelige gaver til min mor og moster, som begge har fødselsdag i juni og begge er dejlige damer, som skal forkæles

Det, som fylder allermest hos mig for tiden, er mine forberedelser til livet som selvstændig, og jeg tør nu godt løfte sløret for, hvad jeg skal lave. Jeg skal selvfølgelig fortsætte arbejdet ved bloggen og de freelanceopgaver, som jeg har ved siden af som “PR-legekammerat”. Det tredje ben, jeg vælger at stå på, bliver som frisør – det er en ret overraskende beslutning, må jeg tilstå, men jeg er simpelthen så begejstret ved tanken, og glæder mig meget.

Jeg er uddannet frisør, og har arbejdet i gode saloner i flere år, men jeg vælger at skabe et anderledes frisørkoncept – som kunde skal du nemlig komme hjem til mig, for at få en helt rolig og personlig stund. Jeg starter 3. august, men kan ikke fortælle så meget mere lige nu. Alt skal gøres klar, og først skal vi holde sommerferie, men jeg håber, I har lyst til at høre mere om det, når det bliver sådan rigtig officielt med navn, hjemmeside og det hele?

Jeg håber, I har dejlige planer for juni måned – husk at stop op og se dagens små glimt, klem Dorte♥

English recap: May was good to me and I hope June will too. I am looking forward to some birthdays, some baking projects, hopefully sewing some and I want to share some floral happiness with you in a separate post

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Vil du se mine lykkestunder, så klik her

Follow:
Share:

10 Comments

 1. Helena
  1. juni 2015 / 12:21

  Ej en god beslutning det overraskede du mig nu igen Dorthe. Jeg viste slet ikke at du også var frisør, men er sikker på det nok skal gå rigtig godt.

  • 4. juni 2015 / 20:51

   Tak for det Helena! Det er jo heller ikke det jeg har lavet de seneste år, så det forstår jeg godt, du ikke vidste – men jeg glæder mig rigtig meget 🙂

 2. Tillykke med dit 3.valg af selvstændig, frisør ikke tosset 🙂
  Og du har ret vi skal blive gode til at stoppe op og nyde de små stjernestunder 🙂
  Du ønskes en skøn juni og fødselsdag med din mor og moster.

 3. Nadia WH
  1. juni 2015 / 20:19

  Spændende beslutning du har taget 🙂 Jeg ønsker dig pøj pøj og glæder mig til at følge med på sidelinien. Måske jeg endda ender under saksen;-)

  • 4. juni 2015 / 20:49

   Åh det ville da være så hyggeligt – bliv hængende her på bloggen, så får du mere info lige pludselig. klem Dorte

 4. 2. juni 2015 / 7:05

  At stoppe op og lytte lidt til sig selv og skifte kurs hvis det føles rigtig er det der gør hverdage til gode dage:) Hvor i landet vil man kunne få den udsøgte betjening?

  • 4. juni 2015 / 20:48

   Jamen du har ret – det er en stor opgave, men når man så efter lang tid lander et sted, hvor man kan have plads til sig og sine, så ruller al den gode karma bare ind igen. Jeg bor i København, helt eksakt på Amager – der skal nok komme konkret information senere 🙂 Kh. Dorte

 5. Katja Astrup
  2. juni 2015 / 13:57

  Jeg havde da helt glemt at du var uddannet frisør men kan godt huske at have læst det her på bloggen tidligere, stort tillykke med beslutningen og pøj pøj :0)

  • 4. juni 2015 / 20:45

   Tak Katja – ja det stod der noget om helt tilbage i bloggens oprindelse – godt husket! Også selvom det var glemt for en stund 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.