Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning med kork, kanvas

Mit hjerte har forvildet sig ind i en jungle af kork, kanvas og flet, og jeg det finder måske aldrig ud igen. Seneste – eller skulle måske sige kommende – indretningscrush findes hos Ikea snart.

Ikea har endnu engang sendt en kollektion på gaden, som jeg crusher på – big time! Det er inspirerende Ilse Crawford, som står bag, og hun fascinerer mig igen og igen med sine dekadente helheder og produktdesigns, ikke mindst denne kollektion, som er aldeles tilgængelig, idet den forhandles hos Ikea. Tak for det!

Naturelementerne i kollektionen er ikke til at komme forbi, så med kanvas, kork og flet er dagsordenen sat godt og grundigt på plads, og jeg elsker det. Selvom sommeren ikke ligefrem er stabil i år, så har vi alle et sommerbarn, der venter utålmodigt på at komme ud, og derfor synes jeg også at kollektionen giver mig lidt af det, jeg længes efter: masser af grønt, en varm naturfølelse og smukke helheder.

Kork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretningKork, kanvas, flet, Ikea, indretning

Øverst på min ønskeliste fra kollektion står daybed’en, men også de flettede lamper har stjålet mit hjerte, og sisaltæppet. Når det er sagt tror jeg ikke, der er en eneste ting fra kollektionen, som jeg ikke kan lide, og det er relativt sjældent for en kræsenpind som mig, der altid finder en lille detalje, jeg ikke er helt tilfreds med. Kollektionen lanceres i august 2015 og jeg kan faktisk ikke vente – omvendt så giver det mig lidt tid til at bearbejde manden, så han også forelsker sig i den skønne daybed, som vi faktisk lige står og mangler i vores stue.

Hvordan har I andre det med kork og flet mon? Kunne kollektionen her flytte hos dig? ♥

English recap: This collection by Ilse Crawford was made as a collar with Ikea and thank you for that. Now I need to check my wallet for big coins cause I want that daybed, the lamps and the carpet – please. The collection will launch in Ikea august 2015 and I personally can’t wait

…………….

LINKS & CREDITS
Photos via Ikea
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med boligindretning og design

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.