Udgivet i 3 kommentarer

Lav et spejl med læderremme {DIY}

Lav et spejl med læderremme med denne DIY og få din helt unikke version af det omsværmede spejl, som du kender fra boligmagasinerne. 

Jeg tror, vi er mange, som har øjne på stilke, når vi ser de store spejle med læderreme fra GUBI, men det er de færreste, som har budget til at betale for det. Der er efterhånden lavet flere varianter over temaet, men du kan også springe ud i denne DIY og lave din helt personlige variant. Det er nemt og ganske meget billigere, og hvis man kan lide kreative projekter, så er det hånden på hjertet også bare meget sjovere at lave det selv. Så er glæden ved resultatet på væggen så meget større, ikke?

Lav et spejl med læderremme DIY

Sådan gør du

Du skal bruge et rundt spejl med tynd kant, 3 læderbælter, lædersnøre, lim og 3 vinkelkroge (det ved jeg faktisk ikke, om de hedder?!).

Start med at samle de tre bælter til en stor ring, som lægges om spejlet. Kort eventuelt af ved at sætte et eller flere af bælterne et par huller ind. Sørg for at samlingerne sidder pænt i forhold til hinanden, og så, når du synes det er blevet godt, limes spejlet og bælterne sammen.

Øverst snører du bælterne sammen med lædersnøre, så spejlet hænger stabilt på en krog, og for at understøtte spejlet ekstra bruges to kroge under spejlet.

Christina Jakobsen Jørgensen_ Lav et spejl med læderremme DIY

 

Bag ideen står Christina Jakobsen Jørgensen, som jeg besøgte sidste sommer, da vi skød boligreportage hos hende. Christinas hjem emmer af charme, og hun udfolder sin kreativitet i flere typer DIY-projekter i hjemmet.

I har tidligere fået et kig indenfor hos Christina, blandt andet her, hvor hun viser sin garderobe frem, men der er også lidt billeder fra hendes tidligere lejlighed, som jeg fotograferede, da den skulle sættes til salg.

Til daglig kan du også lade dig inspirere af Christinas stilsikre tøjsmag, men vær indstillet på, at det kan blive fristende at følge hende, for hin er mesterspotter, når det kommer til H&M-nyheder. Hun kan følges på Instagram under brugernavnet @christina_j_jorgensen.

 

 

Jeg overvejede at lave læderspejlet i vores lille gæstetoilet, som i vinters fik en lille makeover. Dog besluttede jeg, at holde det mere simpelt i det lille rum, så jeg må have DIY’en til gode til et andet tidspunkt, men nu er ideen givet videre til jer derude ♥

English recap: This great idea came from Christina who usually operates behind the profile @christina_j_jorgensen on instagram. By using 3 belts, a round mirror and some glue she made this gorgeous mirror with leather framing.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se masser af fine hjem her

3 tanker om “Lav et spejl med læderremme {DIY}

  1. Rigtig fin ide, tak for den:)

  2. Tusind tak for en fin idé 😉 Den må jeg huske, og kan nok også finde på at bruge idéen til et vægur på et tidspunkt 😉

    Conner✩s Nest…♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.