0
Kvindeliv Mode & shopping

Nyt outfit til mor og far

Både mor og far var hoppet i nyt outfit i lørdags, da vi skulle til fest, og I får lov at se lidt af detaljerne i dagens indlæg.

I lørdags var vi til fest, ham jeg fletter fingre med og jeg. Vi skulle fejre en veninde, som rundede et skarpt hjørne, og vi havde set frem til det i lang tid. Nye outfits til Hr. og Fru, og selvom jeg egentlig ikke er super tilfreds med mig selv for tiden, så følte jeg mig lækker og tilpas hele aftenen.

Nyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og far// Jakke fra Zara (her) / Bluse fra Zara (her i denim) / Bukser fra Black Swan Outlet (her) / Sko fra H&M (lignende her) / Øreringe fra H&M (gamle) //

Jeg plejer jo at være en kjolepige, så ham, jeg fletter fingre med, skulle lige vænne sig til tanken om, at jeg tog bukser på, men han godkendte trods alt, da han så det færdige resultat med hår, smykker og sko.

Alt er nyt og budgetvenligt, hvilket er et must for mig. Jeg springer jo ud som selvstændig lige om lidt, så der skal ikke skejes ud, men det er heller ikke nødvendigt, hvis man har øjnene med sig. Jakken bliver min sommerjakke, da den gamle ser forfærdelig ud, så den havde jeg i den grad grønt lys til at købe. Resten var bare lidt forkælelse, fordi jeg fortjener det 😉

Nyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og farNyt outfit til mor og far

Jeg bar smykker fra Enamel Copenhagen, hvor jeg især er blevet rigtig glad for armbåndet. Det hænger godt der på armen, og jeg har det på hver dag.  Bukserne er jeg også flyttet ind i, så det har været lidt af et fund. Faktisk var det helt tilfældigt, at jeg fandt dem på Black Swans outlet, fordi jeg havde brug for at finde en ekstra ting for at få fragtfri forsendelse for nogle kunder. De føles som sandvasket silke, og ligner det i grunden også. Dog er de lavet af tenzel, som er lidt mere robust end silke, og det er nok godt med det børne-virvar, jeg lever med.

Og så var der ham den dejlige, som også var hoppet i et nyt suit fra Zara. Han peppede sættet op med blomstret slips og klud, og det var så sandelig både sjovt og fint. Det er en modig mand, jeg efterhånden har mig ♥

Nyt outfit til mor og far Nyt outfit til mor og far

English recap: My love and I were all dressed up when we went out to celebrate a dear friends birthday. What a party, what a night and what a weekend. I can surely tell you, we are beat today. His suit, my jacket and blouse are new ins from Zara.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Flere indlæg med mode her og mere om min stil her

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Katja Astrup
    9. juni 2015 kl 7:34

    Rigtig flotte ser i ud og Hr. konservativ i blomstret slips havde jeg ikke lige set komme ;0) Håber i havde en fantastisk aften :0)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.