Udgivet i Skriv en kommentar

Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy

Om en ø, jeg elsker, med et skidt ry, og om nye steder at spise med familien, hvis man værdsætter god pizza og andre italienske kulinariteter.

For ganske nyligt åbnede en ny cofoco-restaurant her på Amager – af alle steder endda ved Amagercentret. For jer, som læser med fra Fyn og Jylland, så ved I det muligvis ikke, men Amager har historisk slæbt rundt på et grimt ry, og københavnere, som ikke kommer her jævnligt eller bor på Amager, holder altså stædigt fast i fordommene om “lorteøen”.

For vi, der bor her, virker det helt tåbeligt, at man ikke har lyst til at flytte herud. Vi har alt, hvad hjertet kan begære ligefra en fantastisk strand, store landlige arealer og vi har by. Alt sammen indenfor en radius på 5 kilometer og endda tilsat en stor menneskelig diversitet, som vi i vores familie i hvert fald værdsætter. Dog mangler noget, fordi af en eller anden grund ligner Amagerbrogade noget, som ikke er fulgt med tiden. Butikslivet bærer præg af E-cigaretter, klip-for-100kr, spillehaller og sharwarma, og de må nu gerne være der, men jeg så gerne at der var flere butikker iblandt, som kunne tilbyde noget lækkerhed. Det kunne være modebutikker, gallerier, interiørforretninger eller noget helt fjerde. Muligheden er der, for på Amagerbrogade står adskillige lokaler ledige, og hver gang en ny butik går igang med at indrette et lokale, går alle ama’rkanere og venter spændt.
Livet er nu begyndt at komme til øen, og det skal da heller ikke forlyde sig, at jeg ikke har øjne for de gode butikker og spisesteder, som allerede eksisterer. Det har jeg, og jeg har flere gange på bloggen fremhævet mine favoritter på Amager. Jeg tror, jeg vil prøve at vise jer lidt mere af mit Amager fremover, så spænd selen.

I dag skal altså handle om Italy, endnu en Cofoco-succes in spe, og lige om hjørnet åbner også Halifax, som jo er kendt for at servere byens bedste burgere. Hurra for det!

Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy Ø-lykke kombineret med madlykke // Cofoco Italy

Vi har naturligvis spist på Italy, og det bliver ikke sidste gang. Ikke alene var maden formidabel til en god pris, men der blev også taget noget så fint imod børnene med tegnekridt og -hæfter, som de var godt underholdt af til maden var klar. Alle retter på menuen kan “skæres til”, så det bliver en børnestørrelse og indretningen lægger op til at man har privatliv til trods for at man sidder på en restuarant. Vi sad i en bås, hvilket var super, fordi der var bænke – med børn er bænke genialt!

Selv bestilte jeg ravioli med cremet karljohansauce, brødkrumme og timian, mens jeg også måtte hapse et stykke af mandens pizza med bresaola. Ungerne fik pasta bolognese og masser af Foccacia.

Vi gør det igen, meget snart, og I skulle gøre det samme, hvis I har muligheden – nu er det weekend, og jeg har smidt en flaske hvidvin på køl til senere. Fredag skal altid fejres, ved I nok #disneystiv

English recap: A new italian restaurant has opened in my neighborhood and of course we had to pay a visit. The food was italian perfections and the surroundings and service was lovely, even if it meant us bringing the kids.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Cofoco Italy
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Tag med mig til København her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.