Udgivet i 2 kommentarer

Smarte løsninger i hjemmet på Amager

Om smarte løsninger i hjemmet og små trylleprojekter, men også om kærligheden til en gren og det den gør ved mit hjem.

Jeg er lykkelig for min buket af syrener, og værner virkelig om den. Det er utroligt så meget kærlighed man kan have til en gren, men den giver glans til mit hjem, og jeg elsker det.

2015-06-10 04.37.042015-06-10 04.36.30

 

To kattepladser ved spisebordet. En var ikke nok, for der var stor misundelse og kamp om den ene for bordenden, og nu har jeg overgivet mig og lagt endnu et skind på en stol ved bordet. Det er alligevel ikke en plads vi bruger så meget – trods alt.

Travlheden er over mig, og jeg kan mærke at min koncentration til at skrive indlæg svigter mig lidt. Mit hoved er fyldt op med tanker om hår, klipninger, blonde striber og dejlige produkter, og selvom jeg har masser af boligindlæg i ærmet, så former de sig bare ikke, når jeg sætter mig ved skærmen. De skal nok komme igen, jeg tror bare lige jeg må igennem denne fase, hvor mange brikker skal falde på plads, så bliv lige hængende lidt endnu.

Apropos frisørhalløjsaet, så er det vel ikke sidste fase, jeg er gået ind i, men tæt på. Frisørsalonen er tæt på at være en realitet, og selvom det bare ligner mit hjem, så kan det på et kvarter forvandle sig til en lille privat salon – meget snart i hvert fald. Jeg har brudt min hjerne for at finde den rette løsning i forhold til at have et spejl hængende. det er jo ikke just drømmen at have et spejl i sin spisestue, og slet ikke den slags spejl, men jeg har fundet en løsning. Og jeg er ret stolt af den, og tror den kommer til at fungere super. Det er ren camouflage. Forvirret? Det kan jeg godt forstå, men se billederne fra i går, hvor jeg fik styr på det.

Ikke noget spejl her….2015-06-10 01.43.17

Voila, spejlet gemmer sig under maleriet og kan gemmes væk igen, når kunderne ikke er her…2015-06-10 01.44.482015-06-10 01.45.49

Når man laver et så privat frisørkoncept, som jeg vælger at gøre, så skal det jo både føles privat og rart som kunde, men omvendt må det jo heller ikke blive en forstyrrende faktor for familie- og privatlivet. Jeg synes, jeg har fundet en super løsning, og glæder mig vildt meget til at komme i gang med pensel og saks.

En helt anden løsning, som jeg er glad for, og som slet ikke har med frisørfaget at gøre, det er mit lille opbevaringsprojekt i køkkenet. Mine skuffer bugner til det uacceptable med gryn, nødder, kiks og meget mere, og da jeg ikke har en formue at købe fancy opbevaringsglas for, er jeg begyndt at vaske og gemme de brugte glaskrukker fra marmelade, tomatpure og lignende. Det er faktisk en meget hyggeligere og æstetisk løsning, synes jeg, når nu der skal stå ting og sager fremme på bordet.

2015-06-10 04.22.48

PS. Croutonerne i flasken er lavet af endeskiverne fra mit nye glutenfri favoritbrød, som er Finax’ havrebrød. Lyst brød med god konsistens, som hele familien kan lide. Tak skæbne en lettelse endelig at have fundet et fornuftigt alternativ til almindeligt brød.

Det blev til en lidt rodet hilsen-på, men nu ved du, hvad jeg går og laver, og jeg vender stærkt tilbage meget snart. Nyd dagen derude, kærligst fra Dorte ♥

English recap: My home will soon be transformed into a private session hairdresser and my head is all focused on creating solutions that are practical and good looking.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find også inspiration til din egen boligindretning her på bloggen

2 tanker om “Smarte løsninger i hjemmet på Amager

  1. Dejligt indlæg Dorte og skønne billeder som altid!
    kh Libbie

    1. Hej Libbie, tak for det, og hvor dejligt at høre fra dig – håber, du har det godt, knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.