Udgivet i Skriv en kommentar

Trend: Indretning med rattan

Indretning med rattan er en trend, som er vendt tilbage fra sen 70’erne, og rattan kan sagtens kombineres med din nordiske og renlinjede indretningstil. Se eksemplerne her og find ud af, hvordan du får fingrene i den attraktive rattan.

En trend, som spreder sig heftigt inden for indretning, er brugen af rattanmøbler. Jeg kan huske rattanmøblerne fra min barndom (ja, så gammel er jeg!), og jeg bliver faktisk lidt tryg og varm indvendig ved gensynet. Jeg er er derfor heller ikke sen til at finde gode eksempler på, hvordan vi kan genindføre de hyggelige møbler uden at vende komplet og aldeles tilbage til 70’erne. Se eksemplerne, jeg har fundet på Pinterest…

Indretning rattan - sådan gør duIndretning rattan - sådan gør du Indretning rattan - sådan gør duIndretning rattan - sådan gør du Indretning rattan - sådan gør duIndretning rattan - sådan gør duIndretning rattan - sådan gør du

For at lykkes med rattaninteriøret i den moderne, nordiske bolig, handler det om at tilføre lette farver, morderne kunst og en rydelig og halvstringent scene. Brug f.eks. Libertyblomstrede tekstiler eller lyse pastelfarver og stil møblet sammen med lyse og mere moderne møbler. Montana har for nylig lanceret nye elementer i nye farver, og dem kunne jeg som eksempel godt se stylet med rattanmøbler, -knager og deslige. Jeg er total vild med deres elementer i kombinerede pudderfarver! Se mere hos Montana.

Indretning rattan - sådan gør du_Montana Indretning rattan - sådan gør du_Montana

Hvis du er vild med rattan, så kig hos Ikea, der blandt andet har denne stol til en meget fair pris, men også gulvpuder, fletkurve og lamper, men hold også øje med loppemarkeder og loppeforhandlere. F.eks. ved jeg at @vintage415_ på Instagram ofte finder rattanmøbler og andre fine sager, ligesom du kan kigge forbi Smukt Brugt. Vil du købe en ny rattanstol, så er denne ret fin, synes jeg.

I går delte jeg min begejstring for den kommende Ilse Crawford-kollektion for Ikea, og i dag er det rattan. Hvad bliver det næste mon? ♥

English recap: Rattan interior has taken its foray in the scandinavian interior scene and I am very sure that we will see them in many homes within a short while too. I’m a fan and I especially see great styling opportunities with the newest additions from Montana

…………….

LINKS & CREDITS
Photos via Pinterest and Montana
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med boligindretning og design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.