0
Bolig inspiration Haveliv Hverdag & opdragelse

Feriefølelser og haveliv

Vores haveliv er nærved perfekt disse dage, og selvom der er masser af projekter og ting, som jeg gerne ville bruge tiden til, så nyder vi i fulde drag at have giver os feriefølelse.

Disse dage nyder vi i fulde drag at være haveejere. Så snart vejret er til det, rykker vi ud med baljer, håndklæder, solcreme og sommerhumør, og der er altså intet som en dag i haven til at sende én til ferieland.

Faktisk har mit forhold til haven været en lidt ukærlig affære de første par år som husejer. Jeg følte mig utryg i haven, og var konstant på vagt overfor nærgående edderkopper, men jeg har fået hjælp til at håndtere det bedre, og i år kan jeg for første gang mærke en oprigtig glæde og begejstring ved vores have.

Vores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores haveliv

Vores have er lille og overskuelig, hvilket betyder, at uanset om man sidder på terrassen og børnene er i legehuset, kan vi sagtens høre hinanden og føle, vi er sammen om at være hver for sig. Haven er holdt rimelig minimalistisk, for at udnytte pladsen, og det hjælper mig også en del i forhold til angsten for edderkopperne. Jeg elsker mine krukker, og venter spændt på, om der kommer tomater. Jordbærene bliver spist stykvis, og vi har pimpet legehuset med en guirlande fra IKEA.

Kattene nyder det også, når vi rykker ud – så rykker de med og deltager nysgerrigt i vores aktiviteter. Hvis varmen er for drøj, smækker de dog deres pelsede kroppe ind i skyggen og “fla’er u'”, som vi fra Fyn siger. Livet er godt, når bare børnene er glade, og det gør vi vores ypperste for at bidrage til. Det går op og ned – sådan er det vist at være 5 år ♥

Jeg slutter af med flere billeder, dem fra telefonen i en anden kvalitet, og så håber jeg, at I alle har en dejlig, sommerlig dag derude. Klem fra Dorte

English recap: We’ve moved out into our garden and the terrace has almost become a second home for us theses days. The weather is a bit unstabil this summer, but that just means that we even more enjoy the good days

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere udeliv her på bloggen

Vores havelivVores havelivVores havelivVores havelivVores haveliv

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.