Udgivet i Skriv en kommentar

3 x køkken med luksusfornemmelser

Et køkken skal emme af en vis form for luksus, hvis man skal gide opholde sig der længe nok til at have kælet for maden. I dag ser jeg på 3 køkkener, som ligger højt på skalaen over luksus.

Som I måske ved, har jeg det seneste år blogget om køkkener, hvor jeg primært har set nærmere på de prisvenlige modeller. Det er jo dem, som er opnåelige for de fleste af os, men jeg har, når alt kommer til alt, et smeltende blødt hjerte for håndlavet kram i robuste naturmaterialer, og derfor vil jeg gerne dele et par ret lækre eksemplarer med jer i dagens indlæg. Måske I finder inspiration, måske I straks river dankortet op af lommen, måske I ryster på hovedet og tænker på, hvad jeg dog ser i dem?!

Københavns Møbelsnedkeri

Fra møbelsnedkeren på Islands Brygge bliver der costumized køkkener og andre rum/møbler, hvor håndværket er i fokus på lige fod med materialer og rum. Jeg er fuldstændig ekset med stilen, som jeg synes er ret genkendelig til trods for de forskelligartede stile. Se mere hos Københavns Møbelsnedkeri.

Køkken luksus 1 Køkken luksus 2

Peter Klint

Det enkle, fritstående køkken, som trækker referencer til udendørsmadlavning og rensning af friskfangede fisk. Jeg er solgt, det kan I nok høre, men jeg er også vokset op med en far, der fiskede hjem til fryseren, og husker saligt ham og de andre mænder stå og rense fisk – jeg husker også lugten! Dengang fandt jeg det bestemt ikke tiltalende, men i dag… jeg køber den. Det er rå romantik, når det er bedst, og det her køkken sælger altså historien.

Måske er det ikke helt tosset, at jeg netop genopdager de gamle fiskeminder, for Peter Klint er skibstømrer og holder til i Nordhavn, hvorfra han bearbejder sine møbler og værker. Find info hos Peter Klint.

kontrast1 detalje3 detalje1

Hansen Kitchen

Køkkenerne fra Hansen Kitchen er tilpasset dit rum og er unikke. Alt laves i hånden, og materialerne varrierer fra ordre til ordre alt efter, hvad der kan skaffes hjem i forhold til mål. Det giver et aldeles personligt køkken, som er solidt til at vare resten af livet. en ting, jeg især kan lide er når de lægger ekstra dybde på køkkenbordet, fordi der skal være plads til både værktøj, fade og råvarer – hvorfor er der ikke flere, som tænker på det? Se mere hos Hansen Kitchen.

Hansen 1Hansen 2 Hansen 3Hansen 5

Køkkenerne fra Hansen Kitchen er tilpasset dit rum og unikke. Alt laves i hånden, og materialerne varrierer fra ordre til ordre alt efter, hvad der kan skaffes hjem i forhold til mål. Det giver et aldeles personligt køkken, som er solidt til at vare resten af livet. Se mere hos Hansen Kitchen.

Jeg selv er ikke engang tæt ved at kunne købe mig et af de viste køkkener, men hold op hvor mit hjerte næsten hopper et slag over ved synet. Ønske, ønske, ønske… ♥

English recap: Kitchen luxuries from danish crafters – I can only dream of it

……………….

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere indlæg med køkkener

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.