Udgivet i 3 kommentarer

Bologna vol. 2

Billeder fra vores dage tilbragt i Bologna – alle fyldt op med de minder og stemninger, som jeg mest ønsker at fastholde.

I Bologna blev det til kølig hvidvin, spadsereture gennem byen i de overdækkede, smukke fortove, kirkebesøg med dertilhørende snak om Jesus, som pigerne synes det er ret synd for (han bløder faktisk!!), gode pizzaer, panini, bresaola, Caprese og meget meget mere. To intense dage var det, og det var trætte børn, der sad på bagsædet, da vi kørte videre derfra.                                           

Anna hjalp mig med mit obligatoriske besøg hos Intimissimmi, og jeg fik da både ekviperet mig selv med nye blonder og silketoppe. Til gengæld måtte jeg nøjes med at kigge hos Miu Miu, som ellers havde et par sko, jeg kunne have sværget hviskede mit navn. Flere gange… Miu Miu ligger side om side med alle de andre ekslusive mærker i et åbent shoppingcenter på Via Farini.  

Bologna synes at være en ung, rebelsk og kreativ by. Her er både godt og skidt, narkomaner og gadegøglere, grafitti og iblandt nogle kunstneriske udråb, som det på billedet her under: il mio cuore sanguina (mit hjerte bløder). Det var lidt som at bringe Vesterbro til Italien – og det er jo ret godt! Begynd på Via Delle Moline, hvor du lige kan ekvipere dig selv med en fabelagtig god is (Nocciola er min favorit!) og lad dig så føre ned gennem de gader, som trækker mest i dig.

        

Byen er overskuelig, elskelig og charmerende, og jeg kunne godt lægge turen forbi igen en anden gang.

Nu nyder vi stille, dovne dage in the mittle of nowhere og det er faktisk helt perfekt.

English recap: Pictures from our trip to Bologne.

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan se Bologna Vol. 1 her

3 tanker om “Bologna vol. 2

    1. Ja! Den er skøn, og lidt hjerteskærende også. Fortsat god sommer, kærligst Dorte

  1. […] fra H&M Conscious Collection og en af silke basistoppene fra Intimissimi, som jeg købte i Bologna. Min lille clutch købte jeg på udsalg derhjemme (i H&M, surprise!!), og den har godt nok […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.