Udgivet i 3 kommentarer

Feriens overlevelseskit

Jeg deler min samling af favoritter til at sikre en god ferie, både beautyprodukter, underholdning og lidt gadget.

Ferien er slut, vi er på vej hjem til Danmark, til vores katte, som vi savner enormt, til vores røde hus og den lille have og til enorme mængder af vasketøj og indkøb. Vi er klar!

Ingen ferie uden nogle overlevelsessager, både til at klare rastløshed, hjemve, slidt badehår og medtaget solbrun hud. Jeg læser kun sjældent bøger, da jeg har det med at blive for opslugt af indholdet. Jeg har vist ikke lige så mange filtre som de fleste andre, og er typen, som blander virkelighed og fiktion sammen. Til gengæld slapper jeg af med billederedigering, og med at forevige noget af vores ferie her på bloggen. Foruden blogging, så var der andre favoritter, og her kan du se essensen af min ferie.

IMG_9919.JPG

På en af de store rastepladser i Italien købte jeg en malebog til mig selv. Den er super fin med hardback og indianermotiver, og det er overraskende afstressende at begive sig til. Jeg skal nok vise lidt mere af den i et senere indlæg.

KREAFUNK har også bidraget positivt med et par aHEAD høretelefoner og den lille højtaler aGROOVE. Jeg havde hjemmefra lavet en ferie-playliste (og et roligt træningstrack til lidt bodyflowøvelser) med noget for både forsædet og bagsædet. Super hyggeligt til bilturen!

Sandalerne har mange år på bagen. De er vist fra Day Birger et Mikkelsen og i ren kærnelæder. De er sådan nogle man rykker ind i og som klæder foden – især med brune fusser. Jeg går i panik den dag de står af!

Før ferien købte jeg det lille kabel, så jeg kan overføre billeder fra kameraet til IPad’en. Det har godt nok været en øjenåbner, for jeg har nemt og hurtigt kunne håndtere mine billeder, gemme dem i dropbox og skrive mine blogindlæg. Det tror jeg simpelthen jeg skal arbejde videre med derhjemme, så jeg kan skære ned i timerne ved den stationære og skrivebordet.

På beauty og velværesiden har jeg fire musthaves: Italienske myggeprodukter, som bare virker, en neglelak fra Maybelline, som bliver siddende længere end mine ellers elskede Essie-lakker, min favorit after sun fra Vichy og en yoghurt leave-in Hair Mask fra O’right, som jeg forhandler i min frisørbiks. Den kur kan få selv de mest stålagtige, slidte spidser til at føles som englehår, så den bliver helt sikkert en fast bestanddel i mit skab fremover.

Og så er der selvfølgelig outfittet – det outfit som endte med at være favorit, fordi jeg følte mig både pæn og tilpas, som tålte varmen, ikke strammede de forkerte steder og så videre. Et par shorts fra H&M Conscious Collection og en af silke basistoppene fra Intimissimi, som jeg købte i Bologna. Min lille clutch købte jeg på udsalg derhjemme (i H&M, surprise!!), og den har godt nok været et hit – og ikke kun på ferien vel at mærke.       

To sidste, men absolut uundværlige ting, er min solhat og god kaffe.

    Jeg er glad for at skulle hjem nu. Jeg savner mine ting, mine katte og lidt frirum. Mest af alt glæder jeg mig bare sådan til at sætte min nye business igang og være fri fra A-kasser og chefer 

English recap: A collection of favorite items that made my vacation better

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder affiliate links

3 tanker om “Feriens overlevelseskit

  1. Ej hvad hedder det mygge middel, det ville være kærkomment med et produkt der virker 🙂

  2. Hej søde Dorte, hvor har det været fedt at følge med i jeres ferie – Italien er et fantastisk sted. I boede tæt på Firenze ikke sandt? Vi rejste en del i Italien da Olivia var mindre og vi boede i byen Siesto Fiorentino – 5. min. fra Firenze, her boede vi et fantastisk sted.

    Det der kabel, det skal jeg lige høre hvor du har købt, og så skal jeg da vist liiiiige forbi og købe den hårkur, jeg trænger BIG TIME.

    Tak for et skønt indlæg – vi ses.

    Kram Malene (boligcious)

    1. Søde Malene. Tak for hilsen, og jeg så også et temmelig inspirerende indlæg fra jeres ferie. Du får en teknisk update og muligheden for at købe kur, så snart du har lyst. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.