Udgivet i Skriv en kommentar

Festlig familiedag på Egeskov Slot

Om skønne, fynske Egeskov Slot, som har mere at byde på end bare en slotspark. 

Før vores ferie havde vi flere glædelige begivenheder at fejre, den ene min mosters 60 års fødselsdag. Min moster er det medt omtankerige menneske, jeg kender, så jeg var særligt glad for at kunne fejre hende.

Til festligheden havde hun valgt et koncept, som fungerede for både de yngste og de ældste modeller, og det var nødvendigt, eftersom selskabets gæster strakte sig over et aldersspring fra 2 år til 94 år. Vi var inviteret til jordbær og champagne, picnic og fri leg på Egeskov Slot, og det var en succes! Til trods for en knap så samarbejdsvillig vejr-Gud, der berigede os med et par byger undervejs.

På Egeskov Slot har de en kæmp udstilling af veteranbiler, cykler, motorcykler og Falckbiler. Desuden en berømt labyrint, som belønner den dygtige med en fin rutchetur, masser af legepladser, muligheden for at gå tur i træernes kroner og meget mere. Det er naturligvis muligt at se slottet også, og den dertil hørende park, og i vores tilfælde var der altså sørget for lækrenpicnickurve med masser af moster-medbragt tilbehør. Vi havde et brag af en hyggelig dag.

IMG_9641.JPGIMG_9636.JPGIMG_9637.JPGIMG_9639.JPGIMG_9630.JPGIMG_9634.JPGIMG_9640.JPGIMG_9638.JPGIMG_9632.JPGIMG_9633.JPGIMG_9635.JPGIMG_9631.JPG

Skulle du selv have lyst til at besøge Egeskov Slot, så fører turen dig altså til Fyn, og det er der sådan set ikke så meget dårligt at sige om. I ved det jo godt; Fyn e’ fin! 

English recap: Egeskov Castle is situated on Fyn and definately worth a visit with both indoor and outdoor activities to do.

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere lækre familieaktiviteter blandt mine anbefalinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.