Udgivet i 1 kommentar

Gulve som taget ud af et eventyr

Fliser, som kan få dine gulve til at ligne noget fra et eventyr. Jeg har fundet et par favoritter, som jeg deler med jer.

For ikke så længe siden viste jeg et badeværelse, som jeg især faldt for på grund af det fine gulv. Tænk engang at min mand for en gangs skyld var enig med mig – også han synes det er smukt med et specielt gulv med nogle unikke detaljer i, og da jeg så faldt over fliserne fra MAROKK, blev jeg da nødt til lige at dvæle lidt ved dem. Det første billede er helt sikkert min favorit, men jeg kunne nok godt overtales til nogle af de andre også – smukke, fantastiske helheder kommer der i hvert fald ud af det.

Marokk_1.100DKK(4) Marokk_1200DKK Marokk_1.100DKKMarokk_1.200DKK(1)Marokk_1.100DKK(3)Marokk_1.200DKKMarokk_1.100DKK(2)Marokk_1.100DKK(1)

Vil du se flere gulve, så prøv at hoppe forbi mit pinboard på Pinterest, hvor jeg samler på smukke gulve. Det er ret fantastisk at lade sig henføre til inspirationen, også selvom den måske ligger langt fra, hvad man vil føre ud i livet i eget hjem. Se det her ♥

1 tanke om “Gulve som taget ud af et eventyr

  1. Virkeligt smukt 🙂
    Jeg var engang i Glostrup for at bliver inspireret til nyt køkken og bad og de havde en samling fantastiske fliser der.
    Altid smukt at opleve. Tjekker lige dine sider ud.
    Aften hilsner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.