Udgivet i 2 kommentarer

Inspiration til nem hårstyling med naturligt fald

Heldigvis har de store mode-influencers dikteret en hårmode, som vi alle kan være med på. Naturligt fald og uperfekte fletninger og snoninger. Hårpynt, blomster og lignende er også svært at komme uden om denne sæson.

Kigger vi på modescenen, så er det ingen tvivl om at vi igen skal have hoved- og hårpynt i garderoben. Gå en tur ind i H&M, og du finder blomsterkranse og hårbånd i masser af variationer, og den inspiration kommer naturligvis ikke ud af den blå luft.

På style.com faldt jeg over nogle backstagebilleder af Guido Palau, en engelskfødt trendsætter og hårstylist, som er førende og kendt inden for modeindustrien. Han har skudt billeder af modeller og personale backstage på shows fra Atelier Versace, Valentino, Dolce & Gabbana og Christian Dior, og her er rigtig fin inspiration at hente til frisuren – om det er til hverdag eller fest. Selvom det her naturligvis er ganske “over the top”, så kan jeg slet ikke afholde mig fra at dele de stemningsfulde og smukke billeder. Wau!

Dolce & Gabbana
guido-diary-10guido-diary-08guido-diary-09IMG_0149.JPGIMG_0146.JPG
Christian Dior

IMG_0142.JPGIMG_0141.JPG IMG_0143.JPGValentino

IMG_0144.JPGIMG_0145.JPGguido-diary-13IMG_0147.JPGAtelier Versace

guido-diary-15guido-diary-17Photo: Curtesy of Guido Palau via Style.com

Det er det naturlige fald, og naturlige hårfarver, som er mest trendy, og jeg synes, det er opnåeligt både i en travl hverdag og til festen. Et par krøller lavet lidt sjusket med krøllejernet eller eventuelt med fladejernet, dernæst snurret sammen og eventuelt samlet i en løs fletning. Det kan vi da finde ud af, og det vil klæde vores efterårsoutfits, vil det ikke?

Bortset fra det, så jeg da slet ikke stå for Gabbanas glitter og vintage blomsterlook. Giv mig de kjoler, nu! Hver og én skulle jeg med glæde finde anledning til at hoppe i ♥

English recap: Loving this glimpse from backstage of shows by Dolce & Gabbana, Valentino, Atelier Versace and Christian Dior. Shot by talented Guido Palau and also giving us inspiration on how to style our hair in natural waves.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere modeinspiration her

2 tanker om “Inspiration til nem hårstyling med naturligt fald

  1. Jeg giver dig helt ret Dorte, de kjoler fra D&G er for flotte. Så meget glimmer – det er da fantastisk. Selv min datter på halvandet år måtte røre skærmen da hun så billederne 🙂 Held og lykke med på mandag 🙂

    1. Du er så sød, mange tak Linda. Det lyder i øvrigt som om du har en god og sikker indflydelse på hende – godt gået 😉 Klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.