0
Bolig inspiration Uncategorized

Inspiration til nyt soveværelse

Om indretning af nyt soveværelse, hvor lys og enkelthed skal kombineres med tung hoteltendens og følelsen af “lukket land”.

Tankerne kredser om vores værelsesarrangement på førstesalen. Pigerne har behov for hver sit værelse snart, og i den forbindelse er det jo oplagt at give hvert rum en makeover. Måske endda flytte vores soveværelse ind i pigernes gamle deleværelse? 
Én ting er sikkert: Det er svært ikke at lade sig rive med blandt al den fantastiske soveværelsesinspiration, som jeg har det med at gemme på Pinterest. Jeg synes, jeg har en rimelig klar holdning til retningen, jeg ønsker, hvis jeg skal kaste mig over en makeover her og nu. Men… Som I ved, skal jeg også hjem og starte ny business op, så tiden må vise, om overskudet og pengene er der til projektet.

Her er lidt af den inspiration, jeg får pinnet, men vil du se meget mere, kan du klikke her  
    
 

Jeg er fortsat til de lyse gulve og vægge, men vil gerne tilføre en følelse af “lukket land”, ligesom man oplever en total ro ved at træde ind på et lækkert hotel. Om det er noget med en mørk væg, tunge gardiner, hovedgærde, ægte tæpper og mere træ? Jo, det kunne det meget vel være, men der er også bare noget praktik i forhold til skabsplads, som skal tænkes ind – og et spejl! Jeg har lyst til at kaste mig over projektet straks, men er selvsagt begrænset af flere faktorer – mest af alt vil jeg gerne planlægge det ordentligt, så familien ikke går i sort.

Det er jo mindre end et halvt år siden, vi inddragede mit arbejdsværelse for at give pigerne et seperat soveværelse. Deres forhold til hinanden og ejendele hør imidlertid, at de nok mest vil have gavn af hver sit rum. Vi skal lige samle kræfter til projektet – og i mellemtiden samler jeg så inspiration ♥

 English recap: About decorating a new bedroom and finding a lot of inspiration for such a project

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan finde flere indlæg om soveværelser her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Kate
  5. august 2015 kl 9:51

  Som altid rigtig lækker inspiration 🙂
  Kender alt for godt, at man bliver nød til at give dem værelser hver for sig, for at få lidt fred 😀

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. august 2015 kl 9:59

   Fred er én ting, men det handler mest om at DE kan få lidt fred – plads til at være sig selv, fordybe sig og ikke føle man skal være som den anden. Jeg er utålmodig, og håber vi snart kan få hul på projektet 🙂 Rigtig god dag, kærligst Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.