Instagram anbefaling #2

Jeg elsker livsstils-instagrammere, og deler i dag en af dem, jeg for tiden har valgt at følge – måske mest fordi, han holder til i Rimini og spreder en masse italiensk sommerlig stemning i mit feed. 

Jeg vil gerne dele et par Instagramfavoritter med jer her, mens jeg holder ferie. Jeg håber, det er profiler, som I ikke i forvejen kender, så I kan få ny inspiration i jeres feed. I dag er det The Rerum Natura, som jeg lader mig henføre af, fordi han spreder italiensk charme og masser af sommerstemning. Jeg tror faktisk, jeg primært følger kvindelige instagrammere, så det at få lidt maskulint ind, skader heller ikke.

    

Hvis du har lyst, må du gerne dele dine IG-favoritter i kommentarfeltet, så kan det jo også være, jeg finder nye profiler at blive inspireret af. Jeg kan følges på @by_bakinterior, hvis du skulle have lysten ♥

English recap: My recommendations to go follow 

………………

LINKS & CREDITS
Photos via @thererumnatura
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere Instagramfavoritter

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.