Udgivet i Skriv en kommentar

Instagram anbefaling #3

Jeg elsker livsstils-instagrammere, og deler endnu en af dem, jeg kan lide at følge.

Jeg vil gerne dele et par Instagramfavoritter med jer, mens jeg holder ferie. Jeg håber, det er profiler, som I ikke i forvejen kender, så I kan få ny inspiration i jeres feed. I dag er det cecilie.hyrup, som jeg vælger at fremhæve for sine støvede, stemningsfulde og lidt naive billeder. Jeg elsker det!


Cecilie er glad for de historier, som billeder formidler, og har danish fotograferet en del selv. Desuden Instagram nyder hun den behagelige og nysgerrige kontakt, der er mellem brugerne. “Det virker som om, folk virkelig sætter pris på hinanden”, tilføjer hun. På Instagram deler hun glæden ved billeder, samlet inspiration og bliver også lidt misundelig fra tid til anden.

Husk at du også kan følge mig på Instagram, hvis du har lyst og ikke allerede gør det. Mon ikke også jeg finder netværk på ferien til at få delt et par Instamoments fra Italien. Min profil hedder by_bakinterior ♥

English recap: The instagram account cecilie.hyrup is a favorite of mine and I felt like give my recommendation through to you all. Enjoy the beauty

………………

LINKS & CREDITS
Photos via cecilie.hyrup
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere Instagramfavoritter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.