Udgivet i 1 kommentar

Jeg faldt i med begge ben

Udsalget har fældet ben for mig, og jeg er flyttet ind i et par nye, sarte sommerstyles. 

Jeg var i H&M for at købe cardigans og leggins til pigerne, og så opdagede jeg en masse skilte med store tal og bogstaver: SALE! Jeg skulle jo ikke have noget selv, men omvendt er det også bare for svært ikke lige at se udvalget, når priserne decideret er dumpede, ikke?! Jeg fandt et par rigtig lækre sager, som tiggede og bad om at komme med mig hjem, blandt andet 2 gange strik og en flæsetop magen til den lyseblå, som jeg var så glad for sidste sommer; denne gang bare i en lys ferskenfarve. En lille clutch til ferien blev det også til, ligesom jeg ikke kunne leve uden den løvgrønne halskæde.

Den lyse strik og flæsetoppen er jeg nærmest flyttet ind i, og hatten glæder jeg mig enormt til at benytte i solens skarpe stråler fra og med næste uge, hvor kursen er rettet mod Italien.

IMG_1144.JPG IMG_1131.JPGIMG_1134-0.JPGIMG_1142.JPG IMG_1143.JPG IMG_1146.JPGIMG_1130-0.JPG

De blå bukser fra H&M er ældre, mens det fine armbånd er fra Enamel Copenhagen. Det er jeg virkelig blevet glad for, og selv om jeg både sover, træner og bader med det, forbliver det utroligt fint.

Det er ret vildt, men jeg har nu kun et par enkelte træninger tilbage før ferien går igang, og jeg har faktisk lidt krise over ikke at kunne træne Bodyflow i tre uger. Tænker på om man kan få sig selv til at stå et diskret sted med kig over vinmarkerne og lave nogle øvelser?! Har I erfaringer med at lave yoga eller andre øvelser på ferien? Får man det gjort mon? Glor andre på én? ♥

English recap: H&M has a big sale these days and I couldn’t resist the temptation – which is alright because the things I bought have become main items in my summer wardrobe for now

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Flere indlæg med mode her og mere om min stil her

1 tanke om “Jeg faldt i med begge ben

  1. Jeg kom vist også til at shoppe lidt rigeligt….. Du ser skøn ud med det tørklæde xxx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.