Rosa detaljer og hjemme igen

Efter to intense køredage, som trods alt gik over al forventning, så er vi endelig hjemme igen – og vi er matte. Trætte. Sultne. Kaffetørstige. Asociale.

På alle måder har det været en god sommerferie, hvor vi kom hinanden ved, lærte nyt og nød. Jeg skal lige absorbere, men så deler jeg også et par indlæg mere med mine bedste minder fra både Toscana og Monte Isola.

Dagen i dag startede med en tur i Rema, fordi køleskabet var gabende tomt ligesom vores maver var. Dernæst hentede vi kattebørnene på deres kattehotel, og jeg fik hentet lyserød pakkepost på posthuset.   
    
  

 De kommende dage handler primært om at lande, vaske tøj og starte børnehavetilværelsen stille og roligt op. Det er trods alt den luksus jeg har ved at bestemme mine egne arbejdstider; at jeg kan prioritere lige præcis som jeg finder det mest rigtigt for vores familie. 

Jeg skylder svar på nogle kommentarer og mails på det ene og det andet sted. Det skal jeg nok sætte fokus på her i løbet af weekenden, men I skal have tak for tålmodigheden. God aften derude 

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.