Udgivet i Skriv en kommentar

Solnedgang og et sort outfit

Om italiensk hedebølge, solnedgang med søudsigt og om at hoppe i et sort outfit, som bare skulle luftes på denne ferie.

I så perfekte omgivelser, som vi befinder os i, så der altså lige falde et outfit-indlæg af. Vi tilbringer den sidste del af ferien på Monte Isola, en bilfri ø med kun små landsbyer, men masser af charme. Søen ligger nær Milano lige mellem Gardasøen og Comosøen. Velværekontoen fyldes op til max, mens vi gør os mentalt klar til at vende snuden hjemad igen i weekenden.

Nederdelen har I før set, jeg har den i pudderfarvet også (her) – godt nok to størrelser mindre, men men… Jeg fik den for 70,- kroner i H&M før ferien, og til den pris lever jeg med, at den (forhåbentlig) er for stor til mig lige om lidt. Jeg føler mig super tilpas i den, og sammen med en af mine yndlinge fra Black Swan, nemlig BLACK-tee’en og mine sandalfavoritter med bling, så er det et ret anstændigt outfit.

Hvad der til gengæld er uanstændigt, er den hedebølge, som hærger over Italien, så outfittet bliver kun luftet om aftenen, hvor solen er gået ned.

Solnedgangene her ved Monte Isola er til gengæld eminente, så dem suger jeg til mig og sætter ind på velværekontoen.                   

Sko fra H&M (udsolgt), neglelak fra Maybelline Super Stay 7days (490 Hot Salsa), nederdel fra H&M, ringe, armbånd og halskæde fra Enamel Copenhagen og Tee fra Black Swan.

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg står og viser muller på det der ene billede, men jeg synes, det ser sjovt ud, så det kom med.

Jeg overvejer at lægge nederdelen op, så den bliver mere knæ-puf-lang. Jeg føler at længden er fin med stiletter, men det går jeg så sjældent med

English recap: my favorite Black outfit these days seems to be way too hot for the italian summer. I wore on an evening though and my husband led the camera for once.

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan se flere af mine outfits her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.