Udgivet i Skriv en kommentar

Tip til en perfekt familiedag i Kongens Have

Gratis børneteater, god mad, mulighed for afslapning og store diamanter. I dag får I en anbefaling til en fantastisk familiedag i Kongens Have, København.

Jeg har lovet jer et indlæg i ny og næ, hvor fokus ligger på de gode familieaktiviteter i København. Skulle du stå med en ledig kalenderdag en weekend i løbet af sommeren eller holder du ferie i København, så kan du jo overveje dette fine forslag. Jeg drømmer selv om at prøve det af en dag.

familiedag i Kongens Have København - picnic, Rosenborg, børneteaterPhoto credit: Dorte Bak, thinkgarnish.com, Hallingstad Lovring & Jillian Farnsworth

Heldagspicnic i Kongens Have

Jeg er ikke det store naturmenneske, og har det faktisk næsten utrygt, hvis omgivelserne bliver for primitive og rå. Jeg ved godt, det er frygtelig umoderne, men jeg kan ikke gøre for det og husker at have haft det sådan altid! Jeg værdsætter naturens skønhed dog, og jeg vil gerne motivere mine børn til at få et sundt og respektfuldt forhold til naturen, men jeg bliver aldrig glad for rigtige skovture og deslige. Til gengæld elsker jeg byens grønne oaser, som netop kan kombinere byens tryghed med det smukke fra naturen, og typisk følger der jo også en masse muligheder og tilbud med.

Kongens Have ligger lige ved Nørreport Station og har kig til Rosenborg Slot. Selve haven er smuk med store græsarelaer, som typisk er fyldt op med familier og unge mennesker, der flytter ind på plænen, så snart vejret er til det. Der er rig mulighed for at medbringe picnickurv, tæpper, havelegeredskaber, løbehjul og så videre. Midt i haven ligger en legeplads, som man strategisk kan placere sig i nærheden af og på den lille scene ovre ved Orangeriet, spilles der korte gratisforestillinger for børn. Se mere om det på Marionetteaterets hjemmeside.

Skulle der blive behov for et mere kulturelt afbræk, kan I købe entré til Rosenborg Slot, hvor man blandt andet kan se kronjuvelerne. Find info, priser og åbningstider her.

familiedag i Kongens Have København - picnic, Rosenborg, børneteaterPhoto credit: Dorte Bak & Meeta K. Wolff

Som en lille sidebemærkning kan jeg i øvrigt supplere med en anbefaling af Orangeriet, som kan være deres menukort bekendt, dog synes jeg personligt det hører sig til en børnefri dag.

Jeg håber, I nyder sommeren, og husk at jeg holder ferie og eller længere tid om at få godkendt og svaret på kommentarer ♥

English recap: My recommendation for a city picnic in Copenhagen with castle view, free marionette theater and lots of green areals to play on.

…………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Søger du inspiration til flere aktiviteter i København? Se mine anbefalinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.