Udgivet i Skriv en kommentar

Undgå krøllet tøj på ferien

Undgå krøllet tøj og fyld tasken helt ud – jeg giver i dag indblik i mine bedste pakketips, når pladsen i kufferten skal udnyttes optimalt.

Man tager jo ikke et strygejern med i kufferten, vel? Jeg gør i hvert fald ikke, kan jeg forsikre, men jeg hader krøllet tøj. Når jeg skal på ferie og pakker, så gør jeg mig umage med pakningen, fordi det betyder færre frustrationer, når tøjet skal i brug på rejsen. Jeg tænkte, jeg ville dele mine tips med jer, så I også kan få gavn af det her over sommeren, hvor der er ferier og weekendture.   

   

Som billederne antyder, ruller jeg tøjet, når det skal i kufferten. Når tøjet rulles fylder det mindre i kufferten, fordi alt har samme form, så der efterlades ingen huller. Al plads udnyttes, og det ved vi jo godt, hvad betyder ikke? Flere outfits at vælge mellem på rejsen. Win win. Jeg stryger gerne de styles, som trænger til det, før jeg ruller dem, og det er bestemt ikke spild af tid.

Når du ankommer til din destination, hænges kjoler og bluser op. Jeg oplever altså at tøjet er langt mindre krøllet, når det har været rullet end foldet, men lidt folder er der da. Jeg hænger tøjet ud i badeværelset på bøjler, og lader det hænge der, mens jeg bag lukket dør tager et dejligt, langt bad. De sidste folder retter sig som regel fint ud, fordi det jo minder om en tur med damperen. Igen;  win win!

Jeg håber, I er på vej på ferie, så I kan prøve tricket af. Sommeren er forhåbentlig ikke slut endnu? Kærligst Dorte

English recap: My tips on how to avoid wrinkled clothes on your trip. Start by rolling all items – this way they will take up less space in your bag. When you arrive hang the dresses and blouses in the bathroom while taking a nice long bath. The clothes will now be ready to wear.

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan se flere glimt fra mit hjem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.