0
Bolig inspiration

Designnyheder fra 2 favoritter

Der bliver præsenteret nyheder til den helt store guldmedalje disse dage, og man skal holde tungen lige i munden for at følge med. I dag viser jeg et par ting, som jeg er vild med fra 2 danske designere.

Hvis ikke du ved det, kan jeg fortælle, at det er den tid på året, hvor hele interiørbranchen atter mødes på diverse messer for at præsentere deres nyheder for indkøbere, trendspottere, journalister, blogger og andre interesserede. Jeg elsker det, men det er også en (for) travl periode, hvor man ikke kan nå alt det, man helst vil. Denne gang har jeg simpelthen måttet takke pænt nej til stort set alt, fordi mit fokus, naturligt nok, ligger på at komme godt igang med min frisørhverdag, men det afholder mig jo ikke fra at sidde på sidelinjen og holde øje. Jeg har samlet et par nyheder fra Kristina Dam Studio og Louise Roe i dette indlæg, men jeg kommer selvfølgelig til at dele flere opdagelser og nyheder den kommende tid.

Louise Roe

Louise Roe har smidt om sig med støvede, varme farver og har sadvanen tro fokus på glas og lækre tekstiler. Jeg finder meget ro i universet, som samtidig med at være på bølgelængde med tiden dikterede trends, også er klassisk i sit udtryk og derfor kan bo i hjemmet mange år frem. Det er virkelig en styrke i min bog.

louise_roe_060615_303021+kopi louise_roe_060615_302441+kopi louise_roe_060615_302071_2+kopilouise_roe_060615_300691+kopi

Kristina Dam Studio

Kristina Dam er en travl dame, som tydeligvis har mange ideer på lager endnu – i hvert fald må jeg bare konstatere, at hun hvert halve år overrasker med nye ting til den efterhånden store samling af print, posters og interiør med et vist præg af udstillingsmøbler. Jeg er imponeret over hendes evne til at blive tro i sit grafiske univers, og stadig bevæge sig med bølgen af naturmaterialer og funktionalitet. Denne gang har et designsamarbejde også sneget sig ind, idet Laura Bilde har leveret designet til graphic shelfs.

IMG_0417.JPG IMG_0415.JPG IMG_0416.JPG IMG_0414.JPG IMG_0413.JPG

Du finder i øvrigt adskillige af Kristina Dams produkter her eller Louise Roe her, men de nyeste her skal du vente lidt på endnu, da de endnu ikke er landet på hylderne.

Weekenden er lige om hjørnet, og jeg skal gøre klar til lidt hygge med ungerne i aften, en brudeopsætning i morgen, en vejfest med naboerne og en stille søndag, hvor pigerne skal i biografen med en ven og hans mor. Hav en fantastisk fredag alle sammen ♥ 

English recap: Kristina Dam Studio and Louise Roe are among many others presenting their design news these days. I felt like sharing because I am a hughe fan of both 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via Louise Roe og Kristina Dam Studio
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se flere indlæg med boligindretning og design

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.