Udgivet i Skriv en kommentar

Et år siden

Jeg har ligget på sofaen hele eftermiddagen med et ildebefindende. Altså ikke noget, jeg tror er alvorligt eller vedblivende, men jeg fik det meget dårligt meget pludseligt. Når ikke jeg hsr sovet eller slumret, så fik jeg lyst til at rejse et år tilbage for at mindes, hvad det skete for mig der. Det var faktisk ikke så lidt, se bare med her…  Pigerne og jeg blåstemplede en super familievenlig brunch tæt ved Amager strand (her)  Jeg nød en luksudmiddag i min mands selskab på toppen af Singapore, mens jeg lignede en højgravid som følge sf alt det hvide brød (her)   

 Til trods for det fake gravidlook, bød efteråret på en familieforøgelse, idet vi længe ventet tog imod lille bitte Silke og Arthur

Hoppede i festtøjet og festede med mine daværende kollegaer i et brag af en fest. Det er i øvrigt sjovt at se mig selv med langt hår. Havde helt glemt, at det var så langt – savner det, men det er godt på vej igen heldigvis

 Jeg havde en hel del at fejre, idet mine grafittiskærebrætter fik en uventet varm modtagelse – det kan du læse om her. Jeg har i øvrigt en lille portion tilbage på lager, så drømmer du om et, kan du bare sende en mail   Jeg syede og indviede et nyt etui til min iPad og tastatur – et etui som lever i bedste velgående her et år siden, og har været med på adskillige rejser sidenhen

 Jeg rejste på en spændende bæredygtighedsrejse til Spanien, hvor jeg lærte en hel masse vigtigt om bæredygtigt jordbrug. En rejse jeg aldrig glemmer og ofte tænker tilbage på. Du skulle gøre dig selv en tjeneste og læse dette indlæg

Det er ikke så ofte jeg bruger tiden til at læse gamle indlæg, men det er nu meget hyggeligt. Endnu en af de gode grunde til at dokumentere sin tilværelse – det er jo et album fyld af minder for mig

English recap: Throwback to this time ladt year

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.