Udgivet i 4 kommentarer

Favoritvinkler i mit hjem

Kig indenfor i mit hjem i dag hvor jeg deler et par favoritvinkler og ændringer.

Jeg nyder virkelig at være hjemme hver dag. Det er nærmest uhyggeligt, så meget jeg nyder det, og hvor lidt jeg savner, at skulle ud af huset hver dag. Tanken har strejfet mig, om mine børn også får en lang årrække med al for megen energi brugt på at “holde på formerne” og forsøg på at passe ind i de generiske kasser, som det danske samfund dikterer livet efter. Det kan kun tiden vise, men jeg vil i hvert fald være opmærksom på at understøtte behovet for hjemlig fred og ro i så vid udstrækning, jeg nu kan tilbyde det.

Efter ferien er det lidt som om, vi bare er væltet ind med baggagen. Der har bare ligget ting overalt i huset, og vi har alle haft fokus på enten at blive i ferie-mode (børnene), starte på arbejde og komme godt fra start som selvstændig. Denne weekend, hvor jeg har været alene, har jeg ryddet op, gjort rent, smidt ud og flyttet på lidt småting. Sikken befrielse det er at komme lidt i bund, og selvom jeg nok burde have lavet noget andet, så mærker jeg, at det var den helt rette prioritering.

2015-08-08 00.52.43Jeg var en tur i Ikea fredag aften, hvor jeg fik købt blandt andet de fine krystalinspirerede glas, som står på barvognen, men det blev også til at par ting fra Sinnerlig-kollektionen, blandt andet den smukke grønne kande og en røget korkplatte

2015-08-08 08.36.39Reolerne i stuen er fået lidt ny styling – det er ikke en kæmpe forandring (se før her), men det er tilpas meget til at jeg føler, der er sket lidt nyt

2015-08-08 08.37.03Der er efterhånden rykket en del grønne planter ind i vores hjem, og det gik op for mig, hvor glad jeg bliver for at kigge den vej, hvor det bare emmer af sort, hvidt og grønt. Det er virkelig en perfekt afslapningsplads

2015-08-08 08.37.36Jeg har også hentet en smuk Medilella hjem fra planteskolen, og det er en forelskelse, som vokser hastigt. Den er dybt fascinerende og meget meget smuk, som den står og hænger der med sine kæmpe rosa blomster

2015-08-08 08.38.12Jeg har langt om længe fået mit fine print i ramme, som jeg købte på Etsy for længe siden. Det skulle åbenbart tage mig lang tid at beslutte om rammen skulle være hvid eller sort – jeg er stadig i tvivl, men den kan jo skiftes. Printet koster kun lidt over 200 kroner og kan købes her

Selvom jeg nu er kommet i bund med stueetagen, så er det altså lidt hårdt at tænke på, at førstesalen stadig mangler (og trænger!). Jeg ved ikke lige hvornår, jeg finder tiden og overskudet til det, men måske i løbet af den kommende uge. En ting er sikker, jeg skal se at få malet den udestue færdig, fordi aftalen med manden er, at vi ikke tager hul på værelsessituationen før udestuen er færdig. Mit hoved er ved at eksplodere med ideer og billeder til værelserne, og jeg kan næsten ikke bremse mig selv længere ♥

English recap: Some pics from my home these last days where focus has been on cleaning and sorting out. Borring but very nice to get done

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se min guide til planter, du ikke kan slå ihjel

4 tanker om “Favoritvinkler i mit hjem

 1. Det er virkelig også en meget, smuk plante – i det hele taget har du virkelig god smag, og jeg har lært om en masse nye planter via din blog, og bliver superinspireret 🙂

  Hvordan holder du egentlig styr på de mange planter? Jeg kan knap overskue det ene lille oliventræ jeg har, og tænker at der må skulle en masse systematik og planlægning til, for hele tiden at sørge for at planterne bliver vandet, gødet, flyttet ind og ud ift sæsonerne osv så de holder så længe som muligt… Nogle skal jo vandes hver dag ved overbrusning, andre nedefra en gang om måneden; nogle skal gødes en gang om ugen, andre aldrig… har du nogle tip til, hvordan du får dem til at holde? Hvad gør du, hvis du skal ud at rejse?

  Hilsen en total planterookie, som dog er superinspireret til at kaste mig ud i at holde lidt flere planter, for det ser simpelthen så smukt ud 🙂

  1. Hej Elizabeth.
   Jeg har de seneste dage skrevet lidt mere om plante-holderiet, da du ikke er den eneste, som har spurgt til det. Jeg håber, du finder brugbar guidning i mine indlæg – det handler rigtig meget om at finde sit eget niveau – og de rette planter. Når jeg rejser, kommer min mor som regel forbi, men en sodavandsflaske fyldt op med vand, som du stikker ned i jorden, kan også hjælpe – så suger planten vand i sit eget tempo 😉 Jeg er glad for din kommentar, tak fordi du følger med og rigtig god dag – kærligst Dorte

 2. Hej Dorte,

  Tak skal du have for svaret og tips’ne – og også tak for netop de sidste indlæg, som jeg følte næsten var skrevet specifikt til mig 🙂 Det var bestemt noget, jeg kunne bruge. I det hele taget har du en superfin blog og lækker stil 🙂

  Også god dag og god start på ugen til dig 🙂

  1. Dejligt at høre, du kunne bruge dem – det var jo også på en måde skrevet til dig 🙂 Klem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.