Udgivet i Skriv en kommentar

Freja blomsterbarn

Idag bliver indlægget blot en kort fredagshilsen med lidt om hvad vi skal i weekenden og et par billeder af fine Freja med en fin krans på hovedet. 

Freja kom hjem med krans om hovedet forleden, og jeg har ikke kunne dy mig fra lige at knipse et par billeder. Hun må have lavet den med en voksen ovre i børnehaven – faktisk var fik jeg slet ikke spurgt ind til den – det var en af den slags eftermiddage hvor vi var mange i huset og alt gik lidt stærkt. Den er ret fin, synes jeg,

2015-08-20 20.46.53 2015-08-20 20.46.41 2015-08-20 20.48.33 2015-08-20 20.47.04 2015-08-20 20.47.12

Jeg har en super travl dag forude med de sidste mails, som skal besvares, et par opkald, en enkelt kunde og så ellers en tur til Fyn med manden. Derfor bliver det også bare lige dette lille indlæg i dag. Vi skal til abefest hos min dejlige veninde, og vi skal sove på hotel og vågne i morgen med så ondt i håret, at vi på alle tænkelige måder føler taknemmelighed over at pigerne sover trygt og godt hos mormor og hendes kærlighedsven. Livet er sgu godt!

Ønsker dig en dejlig weekend hvor end du er og hvad end du laver ♥

English recap: Just the other day Freja came back from kindergarten with this wreath on her head – I thought it would be nice to perpetuate it

………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.