Udgivet i Skriv en kommentar

Garderobeforbandelsen – om kedeligt basistøj og sjov shopping

Om den der forbandede dårlige vane med altid at komme hjem med en bluse, buks eller anden beklædningsgenstand, som ikke kan tages i brug fordi man mangler det kedelige par sorte bukser. Det handler om farver, print, udtryk og om basisgarderober.

Jeg kom til at browse gennem mine forskellige outfits her på bloggen, og det slog mig at jeg ikke er så god til at vise jer mine klassiske dage, som jeg faktisk hat flest af. Det er som om shopping er sjovere, når man kommer hjem med farver og print, og sådan er det vist også lidt med at dele outfits på bloggen – I gider vel ikke se mig i noget helt basic?! Eller måske…

Mit skiftende tøjhumør betyder, at jeg i mange år faktisk har haft svært ved at få min garderobe til at hænge sammen. Jeg har altid været super ringe til at købe basisting, som i min verden “bare er kedelige”. Altså sådan var det, for med alderen er jeg faktisk blevet meget mere klassisk end jeg var tidligere, og har i virkeligheden flest dage, hvor mine outfits er ret plain – I ved nok den slags, hvor smykkerne gør en forskel for helhedsudtrykket? De viste billeder ligger her, hvis du nu skulle ønske at vide mere om de enkelte.

IMG_9881.JPG

Ser du en rød tråd? Nej, heller ikke jeg, men jeg kan fortælle, at den eneste røde tråd der er, består i at jeg er ved at have fået styr på min basisgarderobe og det er basistingene som får styles med udtryk til at blive brugt. Basisgarderoben består hos mig selvfølgelig primært af styles fra Black Swan, men det giver også god mening fordi kvaliteterne er i orden. Når jeg nu ikke gider investere i sorte bukser og undertrøjer hver og hver anden dag, så skal det jeg køber altså holde i lang tid.

I næste uge lanceres den nye kollektion, og de ting jeg mest glæder mig til at se, mærke og prøve viser jeg billeder af nederst i indlægget her. Jeg vil egentlig bare opfordre jer til at holde øje med det, hvis ikke hos mig (her, du er meget velkommen), så måske hos en af mine kollegaer. Vi er trods alt i hele landet, så der er rig mulighed for at få tøjet at se og prøvet på ♥

English recap: I noticed by accident that all my blog outfits are far from classic where as that is exactly what I dress like most days. Maybe I should start sharing some basic outfits then? Coming up as I am launching the new season with Black Swan Fashion next week

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak and via Black Swan Fashion ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold

Få flere stiltips og modeinspiration her

       

  

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.