Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning, efterår og anden inspiration

Om efterårets indretningstendenser blandet med lidt af det jeg lader mig inspirere af. 

Jeg går og håber på en vaskeægte indian summer med cava i glasset, pappadums og spicy retter, brændende solnedgange og alt det andet skønne, som hører sig til lige inden vi går i vinterhi. I virkeligheden er det den slags sommervarme, jeg er bedst til at håndtere – jeg er slet ikke fan af varmen, selvom jeg elsker strandturene, farverne og stemningen fra sommeren. Efterår er nok i virkeligheden min favoritårstid med det varme skær, hyggesokkerne, indendørsaktiviteterne og naturens skiftende farver. Jeg er jo en rigtig hyggemås!

Fordi jeg tænker på efterårets komme, vil jeg dele lidt af det fine, som jeg samler sammen og lader mig inspirere af. Jeg har gang i nogle indretningsprojekter inde i mit hoved, og sjovt nok er det alt lige fra mode, mad og natur, som blander sig med mine ideer til indretningen. Det er en bestemt stemning, jeg ønsker at indkapsle.

ONSDAGSØNSKER_template ONSDAGSØNSKER_templateCollagedetaljer:
// 1 poster / 2 pude / 3 smuk mad (ukendt kilde) / 4 hovedgærde / 5 lille taske / 6 hotelstemning / 7 let mad med smag / 8 glutenfri comfort food / 9 drømmesko / 10 drømmesofa / 11 uldjakke fra Black Swan / 12 glødende efterårshår / 13 rullevogn / 14 velourpude //

De rum, som er under loopen her hjemme, er vores soveværelse, børneværelserne og vores stue. At jeg så har en udstue, der først skal gøres færdig, taler vi ikke lige om i dag. Jeg er klar til noget mere volume i indretningen efter mange år med fokus på lyset og alt det hvide og grafiske. Jeg er vild med lange, tunge gardiner, velour og botaniske input på alt lige fra tekstil, posters og levende planter. Fik jeg lov kastede jeg mig også ud i at give vores vægge et mere rustikt look á la det her.

I stuen drømmer jeg om to sofaer over for hinanden og et rustikt, større sofabord. En gardinstang og et langt, mørkeblåt eller gråt gardin kunne også godt kommende tale, hvis manden da kunne overtales, og så har jeg altså en svaghed for botaniske print og fotografier. Et ikke særligt dyrt, men super smukt palmeblad som dette er i overvejelserne!

Soveværelset stikker af i en mere etnisk inspireret retning, I ved med ægte tæpper, æsker i sten og træ, men af en eller anden grund bliver jeg også ved at se stencillerede flader for mig. Jeg ved ikke rigtig, hvordan eller hvor, jeg i praksis skulle finde og sætte de overflader, men i mit hoved, der er de der altså. Kort fortalt, så vil jeg have hotelstemning, så også her ønsker jeg et tungt gardin og så drømmer jeg altså stadig om en super lækker Aupingseng, som kan passe på min og mandens ryg. Vi trænger efterhånden ret meget til en ny seng, men det er jo liiiidt af en investering trods alt. Jeg lurer på hovedgærdet her, men er egentlig også gået igang med at lave et selv. Måske jeg bare skulle få det gjort færdigt, blink blink.

 

Modemæssigt, så er jeg nødt til at udstøde et stort suk. De sko og den jakke – for pokker nu også, hvor er det fint! Skoene får jeg ikke råd til, men det gør jeg helt sikkert med jakken, så når den kommer til salg den 26. august, så er jeg der med min bestilling, det er helt sikkert! Husk at følge med på min Black Swanside her ♥

English recap: In the collage you fin things that inspire me right now and as you might notice I am already getting ready for the fall spirit

……………..

LINKS & CREDITS
Graphic work by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder affiliate links

Vil du finde inspiration i flere collager, så find dem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.