Udgivet i Skriv en kommentar

Inspiration til indretning af børneværelset

Om at søge og finde inspiration til projekt nyt børneværelse. Og om vores behov for at give begge børn deres eget territorium.

Nu hvor pigerne skal have hver sit værelse, så kigger jeg selvfølgelig på gode eksempler, både for at hente inspiration til indretningen, men bestemt også for at finde praktiske løsninger til alt lige fra opbevaring af tusser, hårbånd og elastikker med videre.

Jeg spekulerer selvfølgelig også meget i, hvordan jeg skal gribe det an. Skal de være meget ens eller helt forskellige? En af grundende til hver sit værelse er jo at give pigerne deres territorie og muligheden for at finde sig selv. Som det er lige nu, vælger de det samme, vil have samme farve, samme tøj, samme hår og så videre. Men de er jo i virkeligheden meget forskellige, og vi vil naturligvis gerne understøtte dem i hver deres udvikling.  

    
   
De ting som jeg i hvert fald tænker på er vigtige i deres nye værelser er pladsen til at kunne sove sammen – med os, hinanden eller en veninde. Desuden et skrivebord, deres tøj og legetøj. Og så skal der bare være drønhyggeligt.

Vi er langsomt igang med at få et overblik over projektets omfang, så der går lidt tid endnu, før vi kan gå i gang. For nu pinner jeg masser af inspiration på Pinterest (her), og så skriver jeg lister – altid lister, ikke?! 

English recap: About decorating a new room for each of our girls and finding a lot of inspiration for such a project

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan finde flere indlæg om børneværelser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.