Inspiration til makeover i vores soveværelse

Jeg deler min inspiration og planlægning for den kommende makeover i vores soveværelse. Måske der er noget, du kan læne dig op af, hvis du står med et tilsvarende projekt.

Jeg er fyr og flamme, kan snart ikke holde det tilbage længere. Det nye soveværelse er jo allerede på plads inde i mit hoved, så det faktum at vi end ikke er gået i gang med planlægningen af projekt nye værelser i førstesalen er jo nærmest ved at tage livet af mig. For at finde ro i mit indre har jeg til at starte med lavet et moodboard med stemning, farver og udtryk, som jeg stiler efter i vores nye luksus-hotel-soveværelse. Så kan det jo være man lige kan tænke på lidt andet bare en gang i mellem… eller det kan være manden ser hvor fantastisk det bliver og straks griber malerpenslen (eller telefonen for at tilkalde professionel forstærkning til projektet).

ONSDAGSØNSKER_template// 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 //

Ingen tvivl om, at det største ønske er en ny seng, og jeg har udset mig en luksusmodel fra luksuslækre Auping. Skal liiiige finde råd til den, men det er vel en detalje, hrm hrmmm. Jeg har udset mig den i en dyb, mørk blå farve, og vil gerne supplere med en væg bag sengen, som skal males i en mat, mørk blå farve også. Hotelstemningen kommer efter min mening ind i rummet med tunge gardiner, der mørklægger, men også de der netgardiner, som skærmer af mod nysgerrige blikke uden at stjæle lyset. Og så er der noget med lamper og hoteller – egentlig har hotellerne altid sådan nogle lidt mere “se mig”-agtige lamper, og til formålet har jeg kigget lidt på bordlampen her, som er voluminøs og stadig enkel i sin udtryk. Jeg tror i øvrigt, den har behagelig lys til et soveværelse, tror du ikke?

Det fremgår vist tydeligt, at jeg vil skabe ro, tyngde og afslapning med mørke farver, men der skal selvfølgelig også føles lyst om dagen, hyggeligt og varmt, så kurve, skåle til smykker, tæpper og pæne muligheder for at hænge tøj op, det skal der selvfølgelig også tænkes ind. Skal der hænges billeder op, så skal det ikke koste mig en formue. Jeg har altså et eller andet med at plakater er nemme at forelske sig i, men også nemme at få lyst til at skifte ud. Det kan man tillade sig, hvis man ikke har investeret en formue i dem, og det er præcis det, du ikke gør hos Desenio, der har de fine posters med sommerfugle. Sommerfuglene og guldsmeden klarer sig da i øvrigt ret fint mod den mørke væg og gardiner, hva?!

Skulle der være nogle ulemper overhovedet ved sådan et soveværelse? Altså det skulle da lige være, at man har lyst til aldrig at komme ud, men derudover ser jeg ingen udfordringer überhaupt. Hvad tænker du – er du klar til at se de mørke, voluminøse løsninger i indretningen mon? ♥

English recap: My bedroom is in need of a makeover and my head needs it to be done soon – otherwise it might explode from ideas and dreaminess

 

……………..

LINKS & CREDITS
Graphic work by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder affiliate links

Find meget mere boliginspiration her

 

 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Gry
    22. august 2015 / 8:24

    Smukt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.