0   42
1   63
1   78
5   162
4   83
14   202
16   138
14   188
8   165
5   111

Så let giver du dig selv en mini makeover

Jeg har givet mig selv en mini makeover med en ny neglelak, som rent faktisk holder i mere end et døgn, endda i en super smuk farve. Jeg giver også mine hænder lidt nektar-kærlighed og håret har fået nyt look. Her er lidt om mine beautyfavoritter for tiden.

Jeg har ramt en god periode for både hænder, negle og hår, så jeg deler mine beautyfavoritter med jer i dag. Det kan jo være, du lige står i en kedelig periode, hvor du føler, der skal ske lidt nyt.

Jeg har været inde på det i tidligere indlæg, men jeg døjer med ikke at kunne få neglelakken til at blive siddende, at jeg bidder neglene ned og for det meste har tørre og ødelagte neglerødder. Sommeren er helt klart den bedste sæson, fordi der er en naturlig fugt i luften, som vinteren er aldeles frarøvet, men uanset årsagen er det et lidt frustrerende faktum, eftersom sommeren reelt ikke udgør en særlig lang periode af året. Det er især irriterende, at jeg for det meste kan tage neglelakken af i et helt stykke – efter et døgn! Helt ærligt, så mister man lidt lysten til at forsøge.

Den pink lak, jeg nævnte her, har faktisk holdt godt, men normalt går jeg ikke med så hidsige farver, så den kommer kun på en gang imellem. Til gengæld købte jeg for et par uger siden en ny farve fra Max Factor. Jeg har aldrig købt mærket før, men er blevet overrasket over, at den rent faktisk bliver siddende. Oven i købet er den super nem at påføre og glatter sig fint ud, så den ser blank ud, når den er tør. Yeah! Den hedder Candy Rose og har nummer 50 – en farve jeg bliver mere og mere begejstret for.

hænder2015-08-06 21.46.422015-08-06 21.44.59

Drømmesættet til min håndpleje består for tiden af en nektarscrub fra Badeanstalten (her), neglelakken fra Max Factor, gel top coat fra Sally Hansen og så en neglebåndsolie, som jeg har købt hos negleteknikeren. Den der scrub er simpelthen så fantastisk, og hænderne efterlades bløde, blanke og velduftende.

2015-08-06 21.48.06

Til håret har jeg også et par favoritter. Mit hår har fået lidt længde på igen, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har lige tyndet det lidt, så kanten ikke fremstår så tyk og bastand, og sådan at pagelooket er ændret til et kort langhårslook. Jeg prøver at arbejde med krøllerne, så de ikke går amok, men bare har lidt fald. Jeg lufttørrer det oftest, enten efter træning eller efter et aftenbad. Om morgenen kan jeg så med glattejernet krølle et par af de øverste totter, hvis de hænger lidt kedeligt.

Det er forskelligt hvilke produkter, jeg brugerne i håret, men der er helt klart et par favoritter, som går igen både til glat og krøllet hår. Jeg er afhængig af min hårpudder fra Organic Colour System, som jeg bruger i bunden og så er der liftingsprayen fra O’right, som giver surf-fornemmelser i længderne. På den måde holder looket dagen igennem, og det er jo ikke skidt, vel?! Sprayen er både god i det våde hår og det tørre – jeg giver gerne et par pift før jeg bruger glattejernet til at lave krøller med, fordi formen holder lidt mere, men jeg sprayer også lidt i det færdige resultat. Jeg kan bedst lide, når mit hår ikke er for levende.

2015-08-06 21.49.072015-08-06 21.47.26

Produkterne fra O’right er i øvrigt mega tjekkede med en 100% CO2-neutral produktion og udelukkende naturlige ingredienser. Det er svært at sige noget dårligt om den slags ikke?

Når man pludselig kan gøre noget nyt med håret, så er det også sjovere at gå i garderoben og finde gamle favoritter frem. Man kan rent faktisk føle sig som ny uden at brugt penge på nyt tøj ♥

English recap: Displaying my personal beauty favorites for hair and nails

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder affiliate links. Hårprodukterne forhandles i min salon, Schönbak

Find masser af inspiration til garderoben her

 

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.