Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan indretter du dig med planter

Hvis man vil indrette sig med planter, så skal der findes potter og inspiration til pæne måder at gøre det på. Jeg giver jer 8 fantastiske potter og tips til indretningen i dagens indlæg. 

Eftersom jeg i går skrev om livet med planter, finder jeg det meget naturligt i dag at dele inspiration til indretningen med planter, ikke mindst at vise jer forskellige potter, som jeg synes er fine. Urban living har jo for længst snurret sig fast hos mange dansker, fænomenet har udbredt sig gevaldigt og ikke bare synet, men interessen for at forstå planterne, dyrke dem og indrette sig omkring dem. I lang tid nu har jeg pinnet planter på Pinterest, og her kan du også finde masser inspiration til dit eget projekt, og mulighederne er jo mange. Det kan være kaktusser og sukkulenter, indretning med rattan, minimalistisk og nordisk, frodigt eller stringent. Slå dig løs, find inspirationen, og vælg potter, der tilfører udtryk til den indretningshelhed, som du ønsker dig i dit hjem. Gå på opdagelse blandt mine pins her.

Planter 3SourcePlanter 2SourcePlanterSource

Jeg klikkede lige en runde blandt mine favorit webshops, så jeg kunne dele nogle potter og krukker med jer. Allerede nu kan du forudbestille den smukke lyse potte af Anders Arhøj for Kähler – den er simpelthen så smuk! Den rosa fra Bloomingville er nu heller ikke tosset.

POTTER_1// 1 / 2 / 3 / 4 //

POTTER_2// 5678 //

Der findes jo tonsvis af lækre potter på markedet, og personligt er jeg især til de helt traditionelle terracottakrukker, som blandt andet fås på planteskolerne og i Ikea. Jeg har længe haft et lunt forhold til den lave krukke fra Ferm Living, ligesom jeg synes denne fra Nina Meldgaard er ret fin.

Nu tænker du sikkert, at jeg ikke har andet end planter i knolden, men det er faktisk ikke tilfældet. Mit hoved er disse dage ret fyldt på af tanker om hår og kunder, og så er jeg ved at støve Black Swan-uniformen af. Om en god uge går det løs med den nye kollektion, og der er masser at forberede inden. De første 4 uger er altid hektiske, da det er her mit primære salg ligger – efterfølgende åbner webshoppen jo, og antallet af events løjer af. Det er på godt og ondt, men det falder lige oven i at jeg skal prøve at bygge en kundekreds op, så jeg tror bestemt, jeg bliver træt i sepetember!

Du kan i øvrigt følge med i Black Swan-begivenhederne ovre på Facebook, men prøv lige at bladre kataloget igennem (online her). Kollektionen ser absolut lovende ud, og planen er da også at jeg lige skal have overblik over min egen basisgarderobe, så jeg ved hvilke styles jeg selv skal investere i denne gang. Måske jeg inviterer jer med ind i basisgarderoben? Vi får se ♥

English recap: Since we talked about plants and how to make them survive yesterday, I thought I’d share some inspiration on how to decorate with plants today. Go to Pinterest to find my pins too

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Find mere inspiration til indretningen med planter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.