0
Livet med børn Løst og fast

Ugens lykkebidder i lyserød forklædning

Lyserøde lykkebidder serveret med grønt, spiseligt, meditativt og lettelse. Her er ugens små glimt, som var ren glæde.

2015-08-06 09.09.07// Ugens største lykke var helt sikkert at springe ud som selvstændig med egen grøn frisørbiks. Jeg endte jo med at være helt booket sidste uge, hvilket jeg ærligt talt ikke havde regnet med, så det er jo bare en vaskeægte drømmestart //

IMG_0334.JPG// Ham krigeren her forsvandt i mere end to døgn, hvilket efterlod os andre med bange anelser og dårlig nattesøvn. Pludselig en morgen stod han og vrælede ved hoveddøren igen, og hold nu op, hvor var jeg glad for at få ham hjem igen //

2015-08-07 09.32.25// Himlen er virkelig ekstra smuk lige for tiden – har du også lagt mærke til det? Her på Amager suppleres synet oven i købet med fly, som ligger lavt over tagtoppene – et virkelig surrealistisk syn, som på én og samme tid er fascinerende og skræmmende //

2015-08-09 01.47.32// Jeg nåede ingenting i modeugen, og gør det nok heller ikke i næste uge, hvor interiørmesserne skydes af. Ét enkelt besøg blev det dog til, da jeg besøgte svenske KAVAT, som laver økologisk fodtøj primært til børn, men begyndende også til voksne. Jeg er vild med deres sko og kan ikke vente til at se mine svesker i de lækre cognacfarvede lædersko til efteråret //

2015-08-06 09.07.53// Jeg er fjollet med min plante, som egentlig stod i køkkenvinduet, men jeg var nødt til at flytte den ind, hvor den kan sole sig i fuld opmærksomhed – nobody puts baby in a corner //

IMG_0340.JPG// Efter ugens sidste kunde gav jeg mig selv en frokost på toppen af Tivolihotellet. Det var ultra skønt bare at være i mit eget selskab med god sushi, et glas hvidvin og ro til at reflektere. Vejret var fint, men lidt skyet, så jeg kunne sidde med et tæppe og mærke vinden let, mens jeg hørte byens susen og mærkede roen sænke sig over mig. Så fint! //

Woop, der sneg sig sørme en hel del lyserødt ind i ugens lykkebidder – måske fordi lyserød er en glædespredende farve?

Jeg sluttede ugen af med træning, regnskab og hovedrengøring, og selvom det måske lyder lidt kedeligt, så var det nærmest meditativt, fordi jeg var alene hjemme og kunne gøre det hele i mit helt eget tempo med selvvalgte overspringshandlinger undervejs. Det var dejligt at få hele familien hjem igen  ♥

English recap: Enjoyable moments from my recent week

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  DorteS
  11. august 2015 kl 9:00

  Skønt at høre, at du er glad! 🙂 det er altid dejligt at læse om lidt lykke. Virker inspirerende, synes jeg! Held og lykke med frisørbiksen!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. august 2015 kl 9:56

   Tak Dorte, og det er dejligt at høre, at min glæde kan smitte lidt af derude – hvis det kan lykkes, er min mission fuldført 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.