Ugens lykkebidder med striber

Ugens lykkebidder er stribede på mere end én måde, søde, sure og ret afslappede. Lykken kommer nogle gange i brogede nuancer, og det er bestemt også tilfældet denne uge.

IMG_0384.JPG// Lykken kommer heldigvis også i små nydelser, ikke mindst når man selv har fremtryllet den. Her er det en brombærkompot med lakrids, som har været en god følgesvend med morgenskyr’en den seneste tid, men den blev også brugt til en lille produktion af en alternativ hindbærsnitte. Opskriften får I i morgen //

2015-08-15 22.36.35// Som jeg nævnte i søndagens indlæg om planter, har jeg plantet min hårvoks, og går nu utålmodigt og venter på det første tegn på liv fra den våde muld – det er så super hyggeligt //

IMG_0411.JPG // I en tid hvor vi taler meget om, hvordan vi griber opdragelsen af pigerne an, kan det være lidt hårdt både at være voksen og barn. Fredag morgen tog vi en slapper før børnehave, sådan en langsom morgen, hvor man lige kunne mødes på neutral grund i sofaen og se lidt Ramasjang. De stunder er så skønne! //

IMG_0388.JPG// Jeg tilbragte en skøn formiddag med team Kähler som stolt fremviste deres nyheder – både dem, som lander lige om lidt og dem, som bliver interessante til jul. Guldstriberne er kommet i sortiment og udgør nu en hel serie – som i øvrigt også fås med sølvstriber. Mon ikke det bliver et hit til jul i de danske hjem? //

2015-08-13 07.20.53// Torsdag aften smuttede jeg forbi Pride Square for at tage del i den gode stemning, og for at tegne på en Aupingseng. “Auping, I want to sleep with you” skrev jeg – et ønske jeg drømmer om vil gå i opfyldelse en dag //

IMG_0463.JPG// Måske har du allerede bemærket det, men bloggen har fået ny header og desuden udskiftet bannere i sidemenuen. Det var tiltrængt og ikke tidskrævende, så fluebenet blev sat uden besvær //

IMG_0456.JPG// Jeg slutter af med ham krigeren, som sover dovent hele dagen og jager hele natten. Vi har vores helt egne rutiner, ham og jeg, lige så snart familien har forladt matriklen om morgenen, så falder roen over ham, og han kigger varmt og næsten bedende på mig. Jeg ELSKER det //

Ugen sluttede på særdeles afslappende vis, idet pigerne indløste en fødselsdagsgave, som var en tur i biografen med kamerat og dennes mor. Nøj manner, man skal ikke kimse af den slags friheder – manden og jeg fik ordnet en masse hængepartier, ikke mindst nydt stilheden i huset ♥

English recap: Enjoyable moments from my recent week

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest


madplan

Follow:
Share:

4 Comments

  1. 18. august 2015 / 8:55

    Virkeligt dejlige stemningsbilleder fra dig 🙂
    Og den brombærkompot med lakrids må simpelthen prøves herhjemme.
    Du ønskes en god dag herfra.

  2. 18. august 2015 / 16:37

    Mums, jeg drømmer også allerede om den der brombær kompot 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.