Udgivet i Skriv en kommentar

En portion små lykkebidder

Ugens små glimt og lykkebidder er en blanding af lidt af hvert.

Kan du også få humøret helt op at ringe over de bitte små ting? I så fald kan du sikkert genkende min glæde ved disse bidder, og hvis ikke, kan du måske bruge dem som afsæt til at kigge dybt i din egen hverdag og finde de små lykkeglimt. Her følger ugens lykkebidder, pakket godt ind i velvære og feriefølelse, men også med en længsel efter normal hverdag.

IMG_1557.JPG// Lyserøde popcorn. Tilsyneladende er jeg det eneste voksne menneske, jeg kender, som kan få armene i vejret over den slags, men nøj, hvor jeg jublede over min pose med jordbærglaserede lykkebidder //

IMG_1542.JPG // To lyksaglighede i ét billede! En god Mojito, godt nok serveret i plastik, bevares, men den var god, og en solcreme med shimmer. Købte den ved rent tilfælde og blev forskrækket ved første gangs brug, men hey; glimmer har jo aldrig været en skidt ting, og skulle den creme havne hos nogen ved en “fejl”, havnede den altså hos den helt rette //

IMG_1566.JPG  // En særlig strandtur med ekstra klart vand. Vi besøgte Las Dunas udenfor Correlejo i sidste uge, og her blev der skrevet mange bogstaver og hjerter i sandet //

IMG_1543.JPG// Verdens bedste hændelse var at checke ind på nyt hotel efter ond, ond bjergbestigning (overdrivelse forefindes muligvis i foregående udsagn). I hvert fald var vi nogle, som tog afsted meget tidligt en morgen på Kreta, for at tage del i en nedstigning til fods, som skulle vise sig ikke at være noget, visse mennesker var i form til, så ømme ben blev krammet af nye bløde dyner på det nye hotel //

IMG_1555.JPG// Det var noget nær uundgåeligt, da alle fra nær og fjern anbefalede os at prøve dem. Deepfried mini squids! Åbenbart en specialitet på Fuerteventura, og selvom jeg slet ikke bryder mig om blæksprutte, tænkte jeg, at de var ufarlige i så små størrelser. Jeg tænkte rigtigt, for de var super, og foruden dem, havde vi bestilt 5 andre tapasretter, så både vi og pigerne kunne spise med udsigt over havnen i Correlejo //

// Her midt i samlingen kommer ugens absolutte højdepunkt. Den time, hvor vi alle flettede os ind i hinanden, efter min tur og før vores ferie. Det var perfektion //

// Selvom jeg bestemt er glad for at være hjemme igen, at have en normal hverdag, så klager jeg ikke over at være så utroligt heldig, at jeg kan flytte mit arbejde med til sydens varme. Lidt tid hver dag, enten fra liggestolen eller i skyggen ved poolbaren med frappé, og så kunne jeg sagtens lave lidt af det, som ikke kunne vente //

  

// At se hende her, inklusive søster, i fuld firspring – enten på vej ud over poolkanten med pinkfarvede svømmevinger, på vej ned af en vandrutsjebane eller til minidisco i Sharky’s Miniclub, det har været fantastisk. Der er et halvt år til de skal starte i forårs-SFO, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg har det stramt ved tanken om det! At se dem agere med de større børn på resortet har imidlertid kastet nyt lys over deres udviklingsstadie. Sundt for mor! //

I næste uge glæder jeg mig til at samle en håndfuld hverdagslykke, som føles mere hverdagsagtig, og så skal jeg finde tid til at knipse et par billeder af et smukt hus, som i den grad er omfavnet af efteråret ♥ 

English recap: This portion of happy moments is nothing similar to my every day, but only because I’ve spend the last two weeks traveling back and forth. The heat has been good to me, but now I look forward to fall and danish “hygge”

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se mere hverdagslykke her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.