Et år siden og en vinder

Jeg fik lyst til at se tilbage på september måned sidste år, som var begivenhedsrig og fuld af optimisme. Jeg annoncerer også en vinder af gavekortet til Milk Copenhagen. 

Det er altid sjovt at se tilbage i tiden, og denne gang ser jeg tilbage på september sidste år. Det var begivenhedsrigt og modigt for mig, og faktisk er det en helt særlig måned for mig at tænke tilbage på – en rigtig dejlig tid.

Her er lidt af, hvad jeg lavede …

 Jeg følte mig lidt modig i lædernederdel og grafisk print – se mere her

Jeg reflekterede over den gode søvn, og indretningen i soveværelset, som skal understøtte den gode søvn her

  Jeg viste mine fregner frem her
  Jeg delte mine bekymringer og tanker omkring et særdeles vigtigt emne her
  Jeg viste mit skrivebordshjørne frem og delte mine tanker om, hvordan vi gebærder os på de forskellige sociale medier her
  Jeg fejrede vores første bryllupsdag ved at udgive et bryllupsmedley på bloggen (her). Husk i øvrigt, at du kan finde masser af inspiration til bryllupsplanlægningen her.

Jeg har trukket en vinder af gavekortet på 800,- kr. til Milk Copenhagen. Tak for jeres deltagelse og interesse, det ved jeg, de er glade for hos Milk. Den super heldige læser blev Louise Mimoun, som får en hilsen fra Milk snarest muligt. Tillykke og god shoppelyst.

Jeg er kommet godt frem til Fuertoventura, gjort godt selskab med svigerfamilien, faster, onkel og fætre og kusiner. Snart deler jeg en nyhed med jer, som vil falde i god jord, hvis man elsker dansk kvalitetsdesign ♥
English recap: A throwback to the same time last year.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.